He Ana Mihawk'ın içinden geçer, Karasakal'ı ekmeksiz yer. He he
He Ana Mihawk'ın içinden geçer, Karasakal'ı ekmeksiz yer. He he
Hahaha Çok iyiymiş hakkını vereyim. Ama bu konuda @Rika Son noktayı dün koydu
Hadi Teach neyse de Mihawk nedir, Bigmom ile Mihawk'ı kıyaslamak ...
Bir kadın en güçlü kılıç ustası olamaz ama yonkou olabilir. Mihawk>BM
Bir kadın niye en guclu kılıç ustası olmak gibi küçük bir hayalle uğraşsın ki.Hahaha Çok iyiymiş hakkını vereyim. Ama bu konuda @Rika Son noktayı dün koydu
Mihawk adaya müttefik olarak gelse iyi olur BM'yi alamasa da Napoleon'u alırdı belki diyip konuyu bölüme bağlayayım : ))Hahaha Çok iyiymiş hakkını vereyim. Ama bu konuda @Rika Son noktayı dün koydu
BM Mihawk'ın kılıcına ruh verirse nasıl olur senceHe Ana Mihawk'ın içinden geçer, Karasakal'ı ekmeksiz yer. He he
Ana, -ahh o devler- diye iç geçirsin ancakBir kadın niye en guclu kılıç ustası olmak gibi küçük bir hayalle uğraşsın ki.
Son nokta ironi.
Kadın direk Korsankralı olmaya en yakın isimler olan imparatorlardan biri.
Bağlama çalıyor musun ? ÇalmalısınMihawk adaya müttefik olarak gelse iyi olur BM'yi alamasa da Napoleon'u alırdı belki diyip konuyu bölüme bağlayayım : ))
Ana'nın ruhu Mihawk'ın kılıcına ruh verecek kadar güçlü değilBM Mihawk'ın kılıcına ruh verirse nasıl olur sence
Üfürükçüyüm iyi üfürürümAna, -ahh o devler- diye iç geçirsin ancak
Bağlama çalıyor musun ? Çalmalısın
Ana'nın ruhu Mihawk'ın kılıcına ruh verecek kadar güçlü değil
Öyle bir senaryoyu Oda bile çizmez.Haki dediğimiz şey meyve güçlerine karşı çok büyük bir özelllik.Etrafındaki nesnelere ruh verebilir fakat direk Mihawk'ın hakili kılıcına ruh veremez.BM Mihawk'ın kılıcına ruh verirse nasıl olur sence
Öyle birşey göreceğimize ben de hiç ihtimal vermiyorum. Ama imkansız bir şey de değil. Kimin hakisinin yüksek olduğuna bakar en fazla.Öyle bir senaryoyu Oda bile çizmez.Haki dediğimiz şey meyve güçlerine karşı çok büyük bir özelllik.Etrafındaki nesnelere ruh verebilir fakat direk Mihawk'ın hakili kılıcına ruh veremez.
Kid Shanks'ın kılıcını çeker demek gibi bir şey bence.Ha BM ile Kid'i kıyaslamıyorum ama Mihawk'ın gücünün çoğu kılıcından geliyor.Nasıl anlatsam bilmiyorum ama öyle bir senaryoya imkansız gözüyle bakıyorum.Öyle birşey göreceğimize ben de hiç ihtimal vermiyorum. Ama imkansız bir şey de değil. Kimin hakisinin yüksek olduğuna bakar en fazla.