Uyanış değildir. Uyanışı yeni duydu daha Doffy'den, iki arka anca çözer. Kaido karşısında kullanır. Bu G4'ün o saklanan tekniği olacak. G4 Terminatör!Uyanış açacak ama tam kullanamıyor. Her yer lastik olunca etrafa zarar verebilir bu yüzden.
Uyanış değildir. Uyanışı yeni duydu daha Doffy'den, iki arka anca çözer. Kaido karşısında kullanır. Bu G4'ün o saklanan tekniği olacak. G4 Terminatör!Uyanış açacak ama tam kullanamıyor. Her yer lastik olunca etrafa zarar verebilir bu yüzden.
+1Uyanış değildir. Uyanışı yeni duydu daha Doffy'den, iki arka anca çözer. Kaido karşısında kullanır. Bu G4'ün o saklanan tekniği olacak. G4 Terminatör!
Luffy, Kral Haki ile etrafındakileri bayıltmakla kalmayıp güç çekebildiğini fark edecek.Hele bi durun. Uyanışı yonkouya kullanır. Her yeni düşmanda böyle bir şeyler mi bulacak bizim kerata? Bu kadar gaza gelmiş ve Kata'yı kendine rakip beklemiş Luffy G4 ile de alır. Benim için tek sıkıntı Luffy'nin enerji meselesi. 3-5 bölüm önce bayılıyordu.
Oyş. Öyle bir şey olsa da H.hakinin gücünü görsek. Gerçi o zaman SHANKS herkesi tokatlar.Luffy, Kral Haki ile etrafındakileri bayıltmakla kalmayıp güç çekebildiğini fark edecek.
Ahahah.Oyş. Öyle bir şey olsa da H.hakinin gücünü görsek. Gerçi o zaman SHANKS herkesi tokatlar.
Edit: öyle bir güç olmadan da tokatlıyor da neys
Kendisine zarar vermesin de başka bir şey istemiyorum. Oda'nın eski çalışanı bile Luffy'nin tüm kemiklerini kıracak bir teknik kullandırtmış. :SO zoraki gülüşü hayra alamet değildi zaten.
Ahahahah. Rayleigh Wins.Oyş. Öyle bir şey olsa da H.hakinin gücünü görsek. Gerçi o zaman SHANKS herkesi tokatlar.
Edit: öyle bir güç olmadan da tokatlıyor da neys
Yaptığı her şey kendine zarar veriyor zaten. :/Kendisine zarar vermesin de başka bir şey istemiyorum. Oda'nın eski çalışanı bile Luffy'nin tüm kemiklerini kıracak bir teknik kullandırtmış. :S