Hocam ortalıkta daha pasta felan yok sakin olArc'ın gidişatından hiç hoşnut kalmadım ben ya Koskoca Yonkou'ya Pasta verince bunların peşini bırakacak mı şimdi yapma Oda yakışmıyor.
Hocam ortalıkta daha pasta felan yok sakin olArc'ın gidişatından hiç hoşnut kalmadım ben ya Koskoca Yonkou'ya Pasta verince bunların peşini bırakacak mı şimdi yapma Oda yakışmıyor.
Serinin zirve güçleri karşısında zaten ekip, tavşandan ne bekliyorsun yonkou mu ? Olmasın bir beklentin,kendini sözde feda etmeden önce feda etme sebebini görmemiz için çizilen bir kare gibi.Pedro değil asıl olay tavşan. Ona söyleyeceğini söyleyip göreve odaklanıyor.
Tayfaya katılacak sanırım.Pedro değil asıl olay tavşan. Ona söyleyeceğini söyleyip göreve odaklanıyor.
Aç konu güzel olur.Pedro olayı çok belliydi hep söylüyordum.Çünkü Mom düşmeyeceği için mangaka öldürmekte sakınca görmüyor bu adamı zaten ömrü kalmadı diye.Aynı durum aslında Perospero için de geçerli Mom yalan söylediğini anlarsa o da ölecek.O yüzden ikisini birden bile öldürse şaşırmam.Fakat tarzı değil karakter harcamayı sevmiyor en fazla Pedro ölür sanırım.Mom yalanı anlamazsa da Pero'nun ölmesine gerek kalmaz.
Bunun dışında fırından yeni çıkmışken şu an Luffy vs Katakuri iyi gider.Konusu yoksa biri mutlaka açmalı. Müsait olursam belki ben açarım.
Chopper ağlıyormuş galiba.Maskotluktan ileri gidemeyecek bu belli oldu.Doktor desen doktor değil denizciler peluş diye boşa 50 beri vermemişler adamlar işini biliyor.
tabiki önemli iş yapacak, tavşan olmasa zouyu nasıl başlayacak. O kahramanlıkları, abisinin güvenini anlatacak ki yobkou olna yolunda adalarımız olsun. Ben Genede tayfaya karışıp seri sonunda efsane bir seviyeye ulaşacağını düşünüyorum.Asıl olay bence Carrot, dikkati ona çekmişler. Pedro ona söz söyleyip kendini feda ediyor. Carrot bilse ne olur bilmese ne olur. Tavşan önemli iş yapacak.