Nami yıldırım oluşturup kontrol edebiliyor. Böylesine güzel bir yeteneği varken Zeus'un da gönlünü çelmesine çok şaşırmadım ben. BM çok salak bir karakter, ruhunu verdiklerinin de böylesine zaaflara sahip olması normal geliyor bana
İyi de bu karakterler BM'ye bağlı usta. Adı üstünde "ruh". Kendi keyiflerine göre hareket etmek gibi bir lüksleri yoktur/olmamalıdır.Nami yıldırım oluşturup kontrol edebiliyor. Böylesine güzel bir yeteneği varken Zeus'un da gönlünü çelmesine çok şaşırmadım ben. BM çok salak bir karakter, ruhunu verdiklerinin de böylesine zaaflara sahip olması normal geliyor bana
ormandaki çiçek bile anaya bağlı olarak mı hareket edecek şimdi ?İyi de bu karakterler BM'ye bağlı usta. Adı üstünde "ruh". Kendi keyiflerine göre hareket etmek gibi bir lüksleri yoktur/olmamalıdır.
La böyle saçmalık mı olur aga...
Zeus Nami'ye biat mı etmişAnlam veremediğim bir spoiler.
Ve aşırı saçma, aşırı kötü. Bu ne yav.
BM, Zeus'un gittiğinin bile farkında değil ki kontrol etsin? Kadının gözü dönmüş ve Nami'nin oluşturduğu kara bulutu yiyor.İyi de bu karakterler BM'ye bağlı usta. Adı üstünde "ruh". Kendi keyiflerine göre hareket etmek gibi bir lüksleri yoktur/olmamalıdır.
La böyle saçmalık mı olur aga...
Nami'nin oluşturduğu Kara Bulutu yiyen Zeus değil miBM, Zeus'un gittiğinin bile farkında değil ki kontrol etsin? Kadının gözü dönmüş ve Nami'nin oluşturduğu kara bulutu yiyor.
Bu arada Oda, Luffy'i Zeus'a bindirir ve idolü olarak gördüğü Akira Toriyama'ya da selam çakmış olur.