Gözleri önünde parçalamak istiyor olabilir. Bu tür şeyleri anime dünyasında bolca görüyoruz.Prometheus da ateş seviyormuş yak Sanji ayaklarını da belki bir işe yararsın.
Bu Katakuri'yi de yok şöyle ön görülü yok geleceği görüyor diye çizdin ama bu adam nasıl oluyorsa Luffy'lerin adadan kaçmak için tek yolu olan gemiyi yok etmek yerine lütfen beni bir şekilde atlatsınlar ve gemiyle burdan kaçsınlar diye geminin üstünde duruyor.
Sunny'nin Yeni Dünya için küçük bir gemi olduğu doğru. Franky onun parçalarından yeni bir gemi tasarlayabilir.Gözleri önünde parçalamak istiyor olabilir. Bu tür şeyleri anime dünyasında bolca görüyoruz.
Bu noktada şunu da söylemek gerekir. Katakuri o gemiye gittiğine göre bizimkilerin de o gemiye ulaşacağı kesinleşmiştir.
Ben tamamen parçalanacağını değil kısmen parçalanacağını düşünüyorum. Fakat hiç parçalanmaya da bilir. OP dünyasında karakterler aşırı egolu oldukları için o sırada beklemediği bir sebep doğrultusunda bu tür bir işlemi yapamayabilir. Ha belki de gemiyi parçalamak gibi bir niyeti hiç olmamıştır. Gemiyi parçalamıyor olmalarının bir diğer sebebi belki kendi filolarına katmak istemeleridir. Bedava gemi sonuçta, neden yabana atsınlar? Normal insan boyutlarında olan kişiler için de gayet ideal bir gemi. Ha belki de bu tür şeylerle hiç uğraşmadan doğrudan doğruya onları yenebileceğini düşündüğü için de gemiyi parçalamıyor olabilir. Gayet olası şeyler. Ego böyle bir şey. Egonun olduğu yerde mantık olmaz.Sunny'nin Yeni Dünya için küçük bir gemi olduğu doğru. Franky onun parçalarından yeni bir gemi tasarlayabilir.
Lakin, Franky için bu bir yıkım olacaktır çünkü zaten Sunny'nin yapılış amacı bütün denizleri gezmekti ki bu da hikayenin sonuna kadar aynı gemiye binilmesi gerek demektir.
Ayrıca tayfanın önceki gemi olan Marry'e nasıl veda ettikleri malum. He gözlerinin önünde gemi parçalanır HŞ tayfası Katakuri ve diğerlerini pataklarsa ayrıca saçmalamış olur. ( Big Mom'ı saymıyorum bile )
Gemi eğer parçalanmazsa tek nedeni Luffy'ler daha rahat (yardımlı veya yardımsız) kaçsınlar diye olur ; gerisi bahane.Ben tamamen parçalanacağını değil kısmen parçalanacağını düşünüyorum. Fakat hiç parçalanmaya da bilir. OP dünyasında karakterler aşırı egolu oldukları için o sırada beklemediği bir sebep doğrultusunda bu tür bir işlemi yapamayabilir. Ha belki de gemiyi parçalamak gibi bir niyeti hiç olmamıştır. Gemiyi parçalamıyor olmalarının bir diğer sebebi belki kendi filolarına katmak istemeleridir. Bedava gemi sonuçta, neden yabana atsınlar? Normal insan boyutlarında olan kişiler için de gayet ideal bir gemi. Ha belki de bu tür şeylerle hiç uğraşmadan doğrudan doğruya onları yenebileceğini düşündüğü için de gemiyi parçalamıyor olabilir. Gayet olası şeyler. Ego böyle bir şey. Egonun olduğu yerde mantık olmaz.