Tamam gemi tayfa üyesi, ölemez falan ama hareket edemez hale getirmişlerdir umarım, yoksa bu kibir ve kendine güvenle bile açıklanamaz. Kata var birde işin başında.
Yalnız vasat iyi ve kötü ortası bir şey oluyorKötü bile değil Vasat bu bölüm.1gram bile ilerlemedik zaten.1 hafta bekletti bide.Kalbim kırıldı.Hayal kırıklığına uğradım
Sunny ölsün.Biliyorum.
Bu arada Katakuri'nin gemiyi parçalamamasını şu anki tek sebebi, Luffy'lerin gözü önünde parçalayacak olması. Bu gemi de parçalanacak diye düşünüyorum ben zaten, bir kısmı şu an parçalansın. Bir kısmı Wano'da. Elbaf'a gidince yaparlar bir tane antik silah gemisi.
Kapakta Shanks 'ın ruhu önünde diz çöküp tövbe istenecek. Bu vs analizini yapan herkes nami; zeus u bloklar dedi zaten. Öfkeli orduda da Zeus u manipüle edip rakiplere salmıştı. Bunu da kendi ağzıyla söyledi. Ama yine de Zeus ün yaraticisi(haşa) oradayken emrine almasını bir çok forum eleştirecektir. Mantığı bıraktık bu seriyi takip ederken ama beynimizi de yakmasınlar...Bölümden umudunu kesen arkadaşlar kapağı beklesin bari : ))
Sanki Barto adada biraz zorbalık da yapıyordu : ))Kapakta Shanks 'ın ruhu önünde diz çöküp tövbe istenecek. Bu vs analizini yapan herkes nami; zeus u bloklar dedi zaten. Öfkeli orduda da Zeus u manipüle edip rakiplere salmıştı. Bunu da kendi ağzıyla söyledi. Ama yine de Zeus ün yaraticisi(haşa) oradayken emrine almasını bir çok forum eleştirecektir. Mantığı bıraktık bu seriyi takip ederken ama beynimizi de yakmasınlar...
Sanji'nin tek gelişmesi daha çok DJ ya da yemek yetenekleriyse ben de üzülürüm. : )Şu arc da biri çıkıp da güzel arc vay be falan demesin. Adam Sanji yılı olacak dedi Germa66 yı yerin dibine soktu. Zaten Sanjiyi artık son zaman atlamasından sonra hiç göstermedi bile sürekli ezdi. Bari Yonkou ya karşı yapma ayıp yani Yonkou.
İki bacak yakıyor işte bir de hızı artmış işte sky walk adama başka bir şey vermemiş. Adam da haki bile taşmıyor.Sanji'nin tek gelişmesi daha çok DJ ya da yemek yetenekleriyse ben de üzülürüm. : )