Hiç sanmıyorum875 Bölüm ile ilgili spoiler var. Katakuri tayfaya katılmak için sunny de bekliyor
Söylenenlere göre bigmam açıktığında gözünü kırmadan tayfadakileri yiyebiliyor ve öldürüyor. Bu yüzden katakuri tayfaya katılabilir
![]()

Hiç sanmıyorum875 Bölüm ile ilgili spoiler var. Katakuri tayfaya katılmak için sunny de bekliyor
Söylenenlere göre bigmam açıktığında gözünü kırmadan tayfadakileri yiyebiliyor ve öldürüyor. Bu yüzden katakuri tayfaya katılabilir
![]()
Valla yabancı sitelerde söylenti var.Hiç sanmıyorum![]()
Daha Oda çizmemiştir bölümü nasıl haberleri olacak ki? Söylentilere pek kulak asmamak gerek.Valla yabancı sitelerde söylenti var.
Luffy ile savaştıktan sonra tayfaya katılmak istediği ile ilgili
Oda 3 5 bölüm önden gidiyordur la.Hastalansa falan cepten yiyordur bu şekilde.Daha Oda çizmemiştir bölümü nasıl haberleri olacak ki? Söylentilere pek kulak asmamak gerek.
Olabilir de böyle bir bilgiyi anca Oda'nın evine girerek alabilirsinOda 3 5 bölüm önden gidiyordur la.Hastalansa falan cepten yiyordur bu şekilde.
Adamlar wanoyu bitirmiştir bileDaha Oda çizmemiştir bölümü nasıl haberleri olacak ki? Söylentilere pek kulak asmamak gerek.
Öyle bir şey yok. Oda zaten en fazla 2-3 bölüm sonrasını çizmiş oluyor. Diğer mangalarda 3-4 hafta önde oluyorlar. Ne olur ne olmaz diye. Oda, asistanlarına arc hakkında bilgi veriyor sadece. O yüzden böyle açıklama yapabiliyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam 2 asistan biliyordu.Adamlar wanoyu bitirmiştir bileyoksa mf den sonra en iyi arc wano olacağını nasıl desinler.
Çizimi bilmiyorum zaten senaryo anlamında wano bitmiştir anlamında dedimÖyle bir şey yok. Oda zaten en fazla 2-3 bölüm sonrasını çizmiş oluyor. Diğer mangalarda 3-4 hafta önde oluyorlar. Ne olur ne olmaz diye. Oda, asistanlarına arc hakkında bilgi veriyor sadece. O yüzden böyle açıklama yapabiliyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam 2 asistan biliyordu.