Yok karizma subliminali değil o yanlış alarm.Karizma denilince akla Mihawk geliyorsa adam ne yapsın
Bigmom güç olarak yeterince tatmin etti ama ağırlığı sıfır. Bir taraftan övüp öteki taraftan vurmuş Oda![]()

Yok karizma subliminali değil o yanlış alarm.Karizma denilince akla Mihawk geliyorsa adam ne yapsın
Bigmom güç olarak yeterince tatmin etti ama ağırlığı sıfır. Bir taraftan övüp öteki taraftan vurmuş Oda![]()
Şaşırdık mı ? Hayır. Neden ? Çünkü arcta Zoro varEditör Naito, dört gün önce yapılan bir sohbet programında Wano arc'ın, Marineford Savaşı arc'ından beri görülecek en inanılmaz arc olduğunu söylemiş.
Nereye koysam bilemedim, herhangi bir yerle bağlantısı yok zira.
http://www.comicsync.com/normal/2017/08/09/ID2505/
İleride daha çok bilgi gelir.
Zoro tek şov geliyor herhalde bu kadar abarttığına göre Tatsumaki hortumuyla uçuşan samuraylar hayal ettim şu an.Şaşırdık mı ? Hayır. Neden ? Çünkü arcta Zoro var
Bakalım ne kadar Zoro fanıymış Oda, göreceğiz. MF gibi çuvallamaz umarım.
Abi arcta her şey ve herkes olacak. Eski sevgili tripleri, aile içi skandallar, acı, acı, bol bol acıZoro tek şov geliyor herhalde bu kadar abarttığına göre Tatsumaki hortumuyla uçuşan samuraylar hayal ettim şu an.![]()
Valla Brook bu ARC yapabileceği her şeyi yaptı.Benim gözümde arc'ın MVP'si haline geldi bu saatten sonra bir şey yapmasada olurBrook ve Choppi nerde acaba.
E.oda nekadar zoro fanı bilmem ama sanji fanı olmadığı kesin. Erken konuşmak istemiyorum ama reise güzel bir an verseydi keşke.Şaşırdık mı ? Hayır. Neden ? Çünkü arcta Zoro var
Bakalım ne kadar Zoro fanıymış Oda, göreceğiz. MF gibi çuvallamaz umarım.