Enson luffyde güç yoktu.BM o kadar kızgınken g4 pek işlemezŞu luffy g4 basıp dalsa içimizin yağları erir. Nasıl durduracaklar yoksa bigmamı. Taktik maktik yok bam bam bam. zıbam zıbam zıbam luffy
Enson luffyde güç yoktu.BM o kadar kızgınken g4 pek işlemezŞu luffy g4 basıp dalsa içimizin yağları erir. Nasıl durduracaklar yoksa bigmamı. Taktik maktik yok bam bam bam. zıbam zıbam zıbam luffy
Ahahaah hadi benim içime doğdu diyelim, sen nasıl aradın da buldun
Bunlar meslek sırrı.Ahahaah hadi benim içime doğdu diyelim, sen nasıl aradın da buldun
Aslında Luffy sağlam olsaydı bu üçlü tutardı he Mom'ıLuffy, Sanji ve Jinbei vs. BM 2. tur.
Luffy sağlam olsa bir süre kendi de tutar bana kalırsa.Aslında Luffy sağlam olsaydı bu üçlü tutardı he Mom'ı
luffy,brook,nami,jimbe is görür.Sanjinin BM ye karşı herhangi bir +sı yok yemek hariçLuffy, Sanji ve Jinbei vs. BM 2. tur.
Luffy le birlikte karşıladılar BM'nin saldırısını sonuçta.luffy,brook,nami,jimbe is görür.Sanjinin BM ye karşı herhangi bir +sı yok yemek hariç
E tabi tutar tek yiyecek hali yok Ama işte o süre kısa olacağı için yetersiz kalabilirdi ve sonunda da Luffy perte çıkacağı için bi mantığı olmazdı. Ama bu üçlü kendilerini perte çıkarmadan tutabilir diye düşünüyorum bi yonkou'yu. Yani en azından umuyorumLuffy sağlam olsa bir süre kendi de tutar bana kalırsa.
Açıkçası benim de Sanji'den bir ışık gördüğüm yok ama o da belli bir seviyededir diye umuyorum. Jinbei epey güçlü biri diye düşünüyorum bu yüzden tutabilirler.E tabi tutar tek yiyecek hali yok Ama işte o süre kısa olacağı için yetersiz kalabilirdi ve sonunda da Luffy perte çıkacağı için bi mantığı olmazdı. Ama bu üçlü kendilerini perte çıkarmadan tutabilir diye düşünüyorum bi yonkou'yu. Yani en azından umuyorum