Nefretinden adamı canniballığa bile kurban etti yaİşte kim vurdu ya gidecek ya da Mama bumu mideye indirir. Balık sonuçta hahaah
Nefretinden adamı canniballığa bile kurban etti yaİşte kim vurdu ya gidecek ya da Mama bumu mideye indirir. Balık sonuçta hahaah
İşte bi de beğenmiyorlarMomun saldırı opsiyonu baya çok.
Optaki en çok çeşitli saldırıyı o yapıyor.
Kılıç, yıldırım, ateş, kral haki, ruh alma, fırtına.
Hala yeterince güçlü durmuyor ya. Tayfası ve organizasyonu olmasa bi hiç...İşte bi de beğenmiyorlar
Yaşlı bunağın birini öldürdüyse ne olmuş? Başka ne numarasını gördük? Hiç.Hala yeterince güçlü durmuyor ya. Tayfası ve organizasyonu olmasa bi hiç...
çok acayip fikirmiş, bide burdan kaçarlarsa zoronun öğreneceği ateş kesme teknikleri falan işe yarar.Acaba Zeus ve Prometheus ile yaptığı elektrikli, alevli saldırıları kılıca ekler mi Dur bakalım değişik bişeyler çıkacak ama.
Ruhu olan bi ağacı keserek öldürebilir miyiz ki :S
Cracker dahil mi?Big Mom tasarım ve güç olarak tatmin etti ama tayfası için aynı şeyi diyemeyeceğim. Katakuri dışında güç, organizasyon vs. gibi konularda Doflamingo'nun ekipten pek fark göremedim.
Cracker Dof'un ekibi tekler. Pica ile de 2 dakika falan uğraşır.Big Mom tasarım ve güç olarak tatmin etti ama tayfası için aynı şeyi diyemeyeceğim. Katakuri dışında güç, organizasyon vs. gibi konularda Doflamingo'nun ekipten pek fark göremedim.
Mr. 3 güçleri zirvesinde devleri yeniyor...Yaşlı bunağın birini öldürdüyse ne olmuş? Başka ne numarasını gördük? Hiç.
Nereden öğrenecek onu?çok acayip fikirmiş, bide burdan kaçarlarsa zoronun öğreneceği ateş kesme teknikleri falan işe yarar.
çoğu adamı güçlü ama pek göremedik savaştıklarını luffye sağlı sollu vuran sakallılar vardıya öfkeli orduda onlar bile luffyden kan aldıBig Mom tasarım ve güç olarak tatmin etti ama tayfası için aynı şeyi diyemeyeceğim. Katakuri dışında güç, organizasyon vs. gibi konularda Doflamingo'nun ekipten pek fark göremedim.