Oha.Ne güzel lafmış la bu."Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhu koyup aşk sanıyorsunuz.."
William Shakespeare
Bizim forumun yaptığı da tam olarak bu. :/ Hayallerindeki senaryoyu Op'a uyarlıyorlar. Olmayınca da auvvv!
Oha.Ne güzel lafmış la bu."Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhu koyup aşk sanıyorsunuz.."
William Shakespeare
Bizim forumun yaptığı da tam olarak bu. :/ Hayallerindeki senaryoyu Op'a uyarlıyorlar. Olmayınca da auvvv!
Arc rezaletti başkan sen ne dersen de."Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhu koyup aşk sanıyorsunuz.."
William Shakespeare
Belki de şimdi daha iyisi olsa ilerisi için daha kötüsü olurdu diyerekten önümüzdeki bölümlere bakalım.Ortak görüşümüz olan şu bomba meselesini saymazsak bence oldukça kaliteli bir arc oldu. Daha iyisi olabilirdi elbette ama bu haliyle de sevdim ben.
Smoothie!Katakuri kovalayacak bizimkileri, öyle kolay kaçamazlar sanırım.
Kesinlikle daha güzel açıklanamazdı."Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhu koyup aşk sanıyorsunuz.."
William Shakespeare
Katılıyorum. Big Mom ve tayfasını da çok sevdim, ark temasını da. Bir iki ciddi kurgusal hayal kırıklığına rağmen gerçekten güzel bir arktı yani Ama Elbaf ve Wano'dan beklentim çok büyük, inşallah mort olmamBu arc belki pek tatmin edici bitmedi ama en azından BM'nin düşecek düşmeyecek ikilemi olsun , Sanji'nin geçmişi olsun oldukça merak uyandırıcı bir arc oldu benim için.Zaman atlamasından sonraki en iyi arctı bana kalırsa.