Aşcının marifetine layık bir bölüm ismi olduğuna şüphe yok. Aynı zamanda kaç bölümdür görünmeyen Carrotada bir gönderme olabilir.Aşçı eski bölümlerde de söylemiş bu sözü o yüzden pek bilemedim gönderme işini.
Aşcının marifetine layık bir bölüm ismi olduğuna şüphe yok. Aynı zamanda kaç bölümdür görünmeyen Carrotada bir gönderme olabilir.Aşçı eski bölümlerde de söylemiş bu sözü o yüzden pek bilemedim gönderme işini.
İşte eski bölümlerde de aynı lafı ettiği için bu dediğinin olasılığı benim gözümde düşüyor, ha olabilir mi olabilir.Aşcının marifetine layık bir bölüm ismi olduğuna şüphe yok. Aynı zamanda kaç bölümdür görünmeyen Carrotada bir gönderme olabilir.
Hele hele. Amaneden adlı üye falan. Resmiyete bak.Çeviri bu konuda var. @amaneden adlı üye çevirdi ve paylaştı zaten. Edit'li halini soruyorsan eğer o daha gelmedi.
Bu aralar çok sinirlisin nasıl belirtsem bilemedim. :/İşte eski bölümlerde de aynı lafı ettiği için bu dediğinin olasılığı benim gözümde düşüyor, ha olabilir mi olabilir.
Hele hele. Amaneden adlı üye falan. Resmiyete bak.
Big Mom ve Katakurinin ellerinden düşüyorlar.Çer çöpün elinde olsaydılar yine bal diyecende , olay artık bal boyutunu aştı gitti.Bizimkiler uçuyor o yüzden, Mom tayfa düşerken bizimkiler uçup kaçıyorlar. Haa elindeki adamlara mukayet olamıyor mu koskoca tayfa dersen ona verilecek bir cevabım yok.
Sana mı sinirliyim başkan? Senin kedi canını.Bu aralar çok sinirlisin nasıl belirtsem bilemedim. :/
Utandırıyorsun ama bagayaro konoyaro.Sana mı sinirliyim başkan? Senin kedi canını.
Bm ilginç bir tip, bidon gibi yuvarlanıyordu Vurduğu adamlardan Bege baya iyi durumda. Kadın çok güçlü olsa bile Oda'nın elinde sakız olduBig Mom ve Katakurinin ellerinden düşüyorlar.Çer çöpün elinde olsaydılar yine bal diyecende , olay artık bal boyutunu aştı gitti.
Pastada Crackerın bisküvileri vardır belki duvar olarak.Dediğine göre yüzlerce metreymiş, bu ölçüyor piksel piksel genellikle. Fakat göz ardı edilen şey kalenin pastadan yapılmış olması.
860 milyonluk adam tek darbede arc sonuna kadar felçli kalır, bir bakarsın yonkounun darbesini alan süzma salak Bege ise güle oynaya kaçar(salak dememin sebebi , o yıkımda BM nin öleceğini düşünebilecek kadar kafasının güzel olması )Bm ilginç bir tip, bidon gibi yuvarlanıyordu Vurduğu adamlardan Bege baya iyi durumda. Kadın çok güçlü olsa bile Oda'nın elinde sakız oldu