Luffy salla da Sanji ablasını sevsen geride bırakmaz :/E 873'de ekşın olacaktı? Bir de bunlar şimdi Vinsmoke'suz mu kaçıyorlar? Luffy salağı inşallah geri dönmez onları kurtaracağım diye.
Luffy salla da Sanji ablasını sevsen geride bırakmaz :/E 873'de ekşın olacaktı? Bir de bunlar şimdi Vinsmoke'suz mu kaçıyorlar? Luffy salağı inşallah geri dönmez onları kurtaracağım diye.
Kız kardeşini orada bırakmaz en azından, hayatını kurtardı sonuçta Luffy'nin.E 873'de ekşın olacaktı? Bir de bunlar şimdi Vinsmoke'suz mu kaçıyorlar? Luffy salağı inşallah geri dönmez onları kurtaracağım diye.
Dost düşman tanımadan dalıyor.Big Mom ne gibi belirtiler gösteriyor bu hastalıkta?
Aynen çok basit kaçacak.Yapma bu bahaneyle onları kaçırttırma.
Nasıl değiştirmedi kaçıyorlar işte.Önceden yaşadığı tatlı krizine benzer bir hale giriyor yazdığı kadarıyla.
İlk başlarda Bege artık suikast planına gerek yok şatonun yıkılması yeterli olur diyor fakat Streusen yeteneğiyle kaleyi yıkılmaktan kurtarıyor ve kimse zarar görmüyor. Sonrası biraz saçma sanki çeviri doğru düzgün yapılamamış gibi. Ayrıca kutunun patlaması da sanki hiçbir şey değiştirmedi.
Hastalık dediği tatlı krizi.Big Mom'ın hastalığının çıkacağını düşünüyordum ama Spoiler pek tatmin etmedi beni. Bu şekilde kaçarlarsa çok kötü bir kaçış olacak
Bakalım fake de çıkabilir ama çok sanmıyorum.Ya da arzu edilen ile mantıklı olanın karmaşasını yaşıyor da olabiliriz. Beklentim kendi başlarına bir şeyler yapmalarıydı fakat bu çok zor olur diye dikkat dağıtacak birilerinin gelmesini bekliyordum. Çünkü bana göre patlamadan en az etkilenen rakip taraf olmalıydı. Umarım spoiler yalandır.
Asla olmasın dediğimiz bişeyi çizdi bence bu şekilde ilerleseBize tahmin ettiğimiz şeyler çizme