Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 872 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katakuri, luffy ilk sahneye girerken bunu engelleyemem falan diyordu. Acaba ne kadar ilerisinden bahsediyor o sırada. Herkes bir olayın birkaç adım ötesine kadar görebileceğini düşündü mantıklı olarak. Fakat böylesi bir şey çıkarsa katakuri gerçekten şu ana kadar olanı görüyorsa masaya vurmuş olur. Ama burada eksik olan bir şey var ki o da neden anaya böylesi bir tehlikeyi söylemediği. Eğer böyle bir şey olursa bu şey gerçekten yaşanmış olacak ve bizim langoroz luffy ve avaneleri çekip gidecek. Olum bir şey yapın durdurun lan şunları allahsız oda çekil mom'un hayallerinin önünden
Bence de çekilsin. Linlin sama çok yaşasın. Hayalleri de çok masum bir noktada: eye to eye.

Roo'nun spoiler feyk gibi duruyor. Olmaz öyle bir şey bence. Zaten Mama'nın üzerine çok gidildi bu arc. O da olursa bir dahaki kapışmada Linlinci olacağım bu gidişle. Kadın neredeyse tüm konularda haklı.

Katakulli'nin olayı az biraz ileriyi görebiliyor şeklinde verildi. O kadar uzak geleceği görebiliyorsa bildiğin zamana hükmediyor bu adam. Hem patlayacak bombayı niye göremiyorsun diye sorarlar adama.

Bence de çekilsin. Linlin sama çok yaşasın. Hayalleri de çok masum bir noktada: eye to eye.

Roo'nun spoiler feyk gibi duruyor. Olmaz öyle bir şey bence. Zaten Mama'nın üzerine çok gidildi bu arc. O da olursa bir dahaki kapışmada Linlinci olacağım bu gidişle. Kadın neredeyse tüm konularda haklı.

Katakulli'nin olayı az biraz ileriyi görebiliyor şeklinde verildi. O kadar uzak geleceği görebiliyorsa bildiğin zamana hükmediyor bu adam. Hem patlayacak bombayı niye göremiyorsun diye sorarlar adama.
Katakuri uzağı da görebiliyor olabilir fakat sonuç olarak yetişemiyor. Piyasaya çıktığı andan beri arı gibi çalışıyor adam ama yetmiyor. Tek başına daha ne yapabilir. Benim anlamadığım bombayı görmüş olsa dahi neden söylemiyor da kendine saklıyor. Bi tehlike olduğunun farkında ama sürekli olarak engellemeye çalışıyor kendi başına. Ben en çok bu kısma takıldım. Bir de işin puding kısmı var. Bu kadına ne oldu? Katakuri nin ağzı da açılmadı. Halen belirsiz şeyler var bu şekilde kaçamayacaklar bence. Yani öyle ümit ediyorum

Katakuri uzağı da görebiliyor olabilir fakat sonuç olarak yetişemiyor. Piyasaya çıktığı andan beri arı gibi çalışıyor adam ama yetmiyor. Tek başına daha ne yapabilir. Benim anlamadığım bombayı görmüş olsa dahi neden söylemiyor da kendine saklıyor. Bi tehlike olduğunun farkında ama sürekli olarak engellemeye çalışıyor kendi başına. Ben en çok bu kısma takıldım. Bir de işin puding kısmı var. Bu kadına ne oldu? Katakuri nin ağzı da açılmadı. Halen belirsiz şeyler var bu şekilde kaçamayacaklar bence. Yani öyle ümit ediyorum
Katakuri'nin olay biraz karışık. Şimdilik şöyle düşünüyorum onun yeteği hakkında:

OP'de kimse olduğu yerden öylece geleceği göremiyor. Bir tek Enel vardı ama o da meyveden dolayı. Bence Katakulli, hal ve tavırlarından şüphelendiği adamın zihnine odaklanıp oradan bir şeyler kapıyor. Biraz da tahmin gibi bir şey olduğunu düşünüyorum. Bombayla ilgili kimsenin aklında bir şey olmadığından onu o yüzden görememiş olabilir.
Bir kaç saniye ilerisini gördüğünden ve uygulama safhasına geçmek için çok vakit kalmadığından her şeye kendi yetişmeye çalışıyor zannımca.
Uzak geleceği görme olayı çok sıkıntılı. O alandaki her bir insanın en küçük hareketi farklı bir geleceğe sebep olabilir. Tek bir kişinin milyonlarca ihtimali görmesi mümkün değil bence.

Yarasıyla ilgili bilgi verebilir ama ağzının açılacağını sanmıyorum. Doflamingo'nun gözlüğü gibidir.
Puding'i tekrar görürüz herhalde. O hengamede kimsenin umurunda olmamıştır.
Arc bu şekilde biterse ben de eksik kalacağını düşünüyorum. Daha Germa'nın gemileri, Brook'la Pedro'nun kullandığı denizaltı felan var. En azından bunları da bir yere bağlaması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık