Onu almışlardır yerine bomba koymuşlardır diye düşünüyorum ben ama hazinenin bi anlamı kalmıyor öyle de. Bilemiyorum.Korunaklıdır kesin. O kadar önemli bir şeyi patlama ihtimaline karşı savunmasız bırakmazlar.
Arc başından bari Kaidonun çıkma ihtimalini hep düşündüm. ''Savaş başlatacam'' diye gezip duruyordu manyak. Şuaraya girse şaşmam yani. Ajan varken amirallerde damlayabilir. Luffynin vivre kartı yanmıştır bu arc bol bol sahip olan herhangi bir taraf damlayabilir.Ya gelen bir iman power ile kalkıp savaşacaklar ki öyle olursa yardımla BM halen inebilir.Ama zannetmiyorum.Bir şekilde kaçacaklar gibime geliyor.
Valla görünen Sanji ve Reiju'da enerji var. Chopper - Nami - Carrot falan çöplerle eşleşirler Brulee gibi. Jinbei ve Pedro var. Biraz dağılmış Bege ve onun adamları var. Şans veremiyorum hiçbir türlü dövüşte. Çünkü adanın en fazla neresine dağılacaklar. BM tekleye tekleye ada turu atarBu patlamadan sonra arc sonu kapışmaları için dağılabilirler.
Arc dövüşsüz bitmez,bitemez,bitmemeli.Valla görünen Sanji ve Reiju'da enerji var. Chopper - Nami - Carrot falan çöplerle eşleşirler Brulee gibi. Jinbei ve Pedro var. Biraz dağılmış Bege ve onun adamları var. Şans veremiyorum hiçbir türlü dövüşte. Çünkü adanın en fazla neresine dağılacaklar. BM tekleye tekleye ada turu atar
Biraz daha mı dayak yesinler?Arc dövüşsüz bitmez,bitemez,bitmemeli.
Yok yok içinde o haplar vardı kesinlikle. O kadar bahsi geçen kutunun şeyin sırf patlama için kullanıldığını düşünemiyorum bile. Sandığımızdan önemli olaylara gebe olacak bu haplar.Onu almışlardır yerine bomba koymuşlardır diye düşünüyorum ben ama hazinenin bi anlamı kalmıyor öyle de. Bilemiyorum.