BM gayet celallenmiş durumda öylesine kolunu tutacağını düşünmüyorum ki elektriğe de başvurmuş öyle kolunu savuruyor. Ucuna falan da basmamış. Dirseğine kadar haki var.Yumruk değil o. Elinin ucuna haki basmış öyle savunuyor sadece. O halde Luffye zarar vermesi saçma olurdu zaten
Aynen Eylül ve Ekim'de de olacak böyle ara.konichiwalilar hep kutlamada zaten
Vurmak vurmak diyorum işte spoilerdaki alışkanlıktan. Şaka maka avuç içi dendi, yumruk dendi. Kadın gitti koluyla tutuyor.Linlin nerde vurdu la Luffye :/
He ben çoğu zaman spoiler okumuyom bilemem onu :/BM gayet celallenmiş durumda öylesine kolunu tutacağını düşünmüyorum ki elektriğe de başvurmuş öyle kolunu savuruyor. Ucuna falan da basmamış. Dirseğine kadar haki var.
Aynen Eylül ve Ekim'de de olacak böyle ara.
Vurmak vurmak diyorum işte spoilerdaki alışkanlıktan. Şaka maka avuç içi dendi, yumruk dendi. Kadın gitti koluyla tutuyor.
Teşekkür ederim.Uzun süredir bölüm yorumlarındaki okuduğum en iyi yorum. Yonko ve tayfası hakkında düşündüklerimin bir kısmını çok iyi yazmışsın. Eline sağlık.
Birincisi anlık güç patlaması ile gücün sürekli kullanımı aynı şey değil. Ayrıca total güçle de alakası var. Meyve haki douriki fiziksel güç vs en çok senin kullandığın kelimeler. E yani normal şartlarda düşün öylesi bir zamana yayılmış gomu gomu ile şimdiki nasıl bir olsun. Bu yüzden söylediğimde yanlış bir şey görmüyorum. Dediğin olabilir mangaka başka formüller bulabilir time skip yapsa bile kaç sene yapacak sonuçta. Ama genel seri içinde yanlış değil söylediğim. Herkes için böyle çünkü. Herkes gençken güçsüz çoğunlukla. Herkes çok zamanla çok güçlü oluyor. Bizimkilerin böyle olacak olması hikayenin onlar etrafında dönmesinden kaynaklı.@arcadia
Dof da 30 yıldır meyve kullanıyordu. Ama Luffy, onu gezdire gezdire dövecek güce sahip. Bizim tayfa genç yaşta zirveye çıkacak. Bu niye kabul edilemiyor?
"Şu kadar yıllık" argümanı bir bitmedi.
Bir türlü uyandıramama muhabbeti haricinde ben de bir şey göremedim.Ama Oda bunu dövüş anına kadar bekleteceğine önceden de hissetirseydi (belki de hissettirdi ben kaçırdım) daha iyi olurdu.
+1Aslında böylece g4'ün yonko karşısında direnebilecek bir teknik olduğu anlaşıldı. Ama sadece direnebilecek bir teknik, ötesini göremiyorum.
Bomba üzdü. Kurgun batsın dedirtti. Bari bizimkilerin kaçmasına yardım etmesin, o da son ümidim.Olacağı buydu zaten kaçamasaydılar. Bomba da hiç şaşırtmadı. :/
+2Morgans tam bir gazeteci. Oda müthişsin ya
İyi yapıyorsun.He ben çoğu zaman spoiler okumuyom bilemem onu :/
Olsa iyi olur da dediğim gibi olacağına pek ihtimal vermiyorum. Biraz içgüdüsel bir şey sanırım Bir eğitim olursa Luffy'nin öğrenme hızı çok hızlı gibi bir bahaneyle üç günde aradan çıkar benceŞöyle düşün, ille iki yıl gibi uzun bi ara şart değil. Wano'da kısa bir eğitim kampı gibi bir şey olur. Ne bileyim 3-5 ay mesela..
Elektirik falan Luffye temas etmedi ki. G4'ü kolunun ucuyla karşılamış. Kadın savunma yapıyor zaten. O şekilde Luffye verse saçma olurdu işte. Onu diyorum benBM gayet celallenmiş durumda öylesine kolunu tutacağını düşünmüyorum ki elektriğe de başvurmuş öyle kolunu savuruyor. Ucuna falan da basmamış. Dirseğine kadar haki var.
Aynen Eylül ve Ekim'de de olacak böyle ara.
Vurmak vurmak diyorum işte spoilerdaki alışkanlıktan. Şaka maka avuç içi dendi, yumruk dendi. Kadın gitti koluyla tutuyor.
Yonkou karşısında çok yetersiz olduğu zaten bilinen bir şeydi ama senin bahsettiğin durum farklı bir şey. Bigmom'ın savunmasını neden aşamadı demek farklı, kafasına vurduğu halde neden zerre etkilenmedi demek farklı. Sen ikinci söylediğim yaşanmış gibi tepki veriyorsun.Yonkou karşısında hala sinekmiş belki sinekten biraz hallice ben bunu anladım ve evet bu kadarını beklemiyordum. Bu arada tokuşturma bile değil koluyla karşılıyor. Elinin tersi yapmış resmen.