Bizi mi kurtardın? Ailenimi kurtardın? gibisinden bir soru sorup bize karşı hala duygu besliyormusun diye nabzını yokluyor burada galiba.Judge kurtulup kurtulmadıklarını soruyor.( Bu çeviride tam emin değilim)
Abartmışsın. Yani sırf dediklerin konusunda yanılacaksın diye Luffy'e sallamaya başlamışsın. Dediğin gibi şeyleri iki yıl öncesinde de arasan bolca bulursun.Bazı arkadaşlar olayı yanlış anlamış. Mesele Luffy'nin pataküte dalması değil, sürekli yönlendirilmesi. Bu hikayeye de özel değil bu, Rossa'da da böyle idi.
Durum o derece ki Luffy'nin soyadını değiştirmek lazım. Maymun yerine koyun daha iyi olur. Zira koyun gibi güdülüyor.
Sheep D. Luffy
Dof, PH'ye tek başına geliyor, kaçalım diyorlar.
Luffy: Tamam.
Rossa'da fabrikayı yıkıp kaçalım diyorlar.
Luffy:Tamam.
Franky, kalıp yardım edelim diyor.
Bege'nin plana plana uy Luffy.
Kaçalım Luffy.
Bege'nin plana uyması makul lakin yarın bir gün birisi savaşalım derse Luffy gene tamam diyecek. Kaptan mı kukla mı belli değil. Hoş, kukla diyorum ama Dof'un kuklaları bile Luffy'den daha bağımsızdı
Luffy bitmiş, hiçbir ağırlığı yok. Biri bir şey öneriyor, o da kafa sallıyor. Tamam ondan bir Law olmasını beklemiyorum ama boyna kafa sallamasını da beklemiyorum. Arada o da yönlendiren taraf olmalı.
Vivi'yi tokatlayıp bizim de canımızı riske at diyen adam nere -can korkusundan BAA'yı, Baratie'yi, Kamabakka'yı falan unutup kaçmayı öneren- Nami'ye uyan Luffy nere.
Arada kaptan olduğunu hatırlatsa hoş olur. Tabii bir sıkıntı da kaçmaları durumunda sevdiklerinin tehlikeye girme ihtimalini göz ardı etmesi. İlla onu da mı birileri söylemeli?
Nesi abartı la? Hemen fan içgüdüsü ile savunmaya geçmişsin.Abartmışsın. Yani sırf dediklerin konusunda yanılacaksın diye Luffy'e sallamaya başlamışsın.
"Vivre kartı tutamadı salak Ace onun yüzünden öldü." düşüncelerinden sonra bence Luffy'nin hareketleri gayet yerinde. Ace'de öyle, sırf ben kaçmam ayağına öldü. Tamam demedi diyemedi ve bu yüzden baba dediği elemanıda ölümüne götürdü. Şimdi Luffy tamam tamam demese aynı pişmanlıkları tekrar yaşayacak. Omuzlarında koca bir yük var sonuçta tayfasındaki arkadaşlarının canı ona emanet. Onlar zaten kaptanları için ölmeye hazırlar söz konusu bu değil.Bazı arkadaşlar olayı yanlış anlamış. Mesele Luffy'nin pataküte dalması değil, sürekli yönlendirilmesi. Bu hikayeye de özel değil bu, Rossa'da da böyle idi.
Durum o derece ki Luffy'nin soyadını değiştirmek lazım. Maymun yerine koyun daha iyi olur. Zira koyun gibi güdülüyor.
Sheep D. Luffy
Dof, PH'ye tek başına geliyor, kaçalım diyorlar.
Rossa'da fabrikayı yıkıp kaçalım diyorlar.
Luffy:Tamam.
Franky, kalıp yardım edelim diyor.
Bege'nin plana plana uy Luffy.
Kaçalım Luffy.
Bege'nin plana uyması makul lakin yarın bir gün birisi savaşalım derse Luffy gene tamam diyecek. Kaptan mı kukla mı belli değil. Hoş, kukla diyorum ama Dof'un kuklaları bile Luffy'den daha bağımsızdı
Luffy bitmiş, hiçbir ağırlığı yok. Biri bir şey öneriyor, o da kafa sallıyor. Tamam ondan bir Law olmasını beklemiyorum ama boyna kafa sallamasını da beklemiyorum. Arada o da yönlendiren taraf olmalı.
Vivi'yi tokatlayıp bizim de canımızı riske at diyen adam nere -can korkusundan BAA'yı, Baratie'yi, Kamabakka'yı falan unutup kaçmayı öneren- Nami'ye uyan Luffy nere.
Arada kaptan olduğunu hatırlatsa hoş olur. Tabii bir sıkıntı da kaçmaları durumunda sevdiklerinin tehlikeye girme ihtimalini göz ardı etmesi. İlla onu da mı birileri söylemeli?