Hala inanamıyorum yahu. Luffy son dakikaya kadar dayak yedi... Bir de Sanji'ye tabi kazandım diyor. Nasıl kazanmak ulan bu. Bir araba dayak yeyip power up aldım olacak cevabın.
Teşekkür ederim. Diyordum acaba ben mi unuttum.Rayleigh'in g4 ile kapışması mangada yok.
Bölümü One punch Man' in yönetmeni yapmış diyorlar. Çizimleri onunkine benziyormuş sanırım. Opening de de bu dövüş ile ilgili sahneler aşırı fazla olduğu için bence en az 10 bölüm önceden bu bölümdeki dövüşü filan hazırlamışlar ondan da uğraşılmış duruyor.
Kübik parçalanma animasyonunu yapan animatörün adı Keisuke Mori ama Masami Mori ismini kullanıyor. Bu kişi One Punch Man'de Yoshimi Mori ismini kullanmış. Başka yerde de Yoshiyuki Mori ismiyle yer almış ayrıca Soty adıyla da biliniyor. Toei'de eğitim almış.O mu yapmış bilmiyorum ama Kata'nın Luffy'yi yere yapıştırma sahnesinde zeminin kare kare parçalanması OPM'yi anımsattı bana. Saitama ve Genos'un dövüş sahnesiyle çok benzerdi.
Benim ifadem bile değişmedi, ilginç.Kardeş sitede bu kadar güldüğüm başka birşey olmadı. Hani güldüm diyip hafif tebessüm değil. Yerlere yattım.
Bak buna güldüm işte. Bu neyin kafası?Kübik parçalanma animasyonunu yapan animatörün adı Keisuke Mori ama Masami Mori ismini kullanıyor. Bu kişi One Punch Man'de Yoshimi Mori ismini kullanmış. Başka yerde de Yoshiyuki Mori ismiyle yer almış ayrıca Soty adıyla da biliniyor. Toei'de eğitim almış.