Luffy'nin bireysel gücü bir Yonkou Kaptan'ına yetecek seviyeye gelecekse eğer onu yenebilecek seviyede olursa bu tayfasının yetersiz olduğunu gösterir. Ki geleceğinden eminiz.Olması gereken buydu, Luffy'nin kk olmak için yeterince müttefiki yoktu
Luffy'nin bireysel gücü bir Yonkou Kaptan'ına yetecek seviyeye gelecekse eğer onu yenebilecek seviyede olursa bu tayfasının yetersiz olduğunu gösterir. Ki geleceğinden eminiz.Olması gereken buydu, Luffy'nin kk olmak için yeterince müttefiki yoktu
Bu kadar müttefikle artık pekte emin olmasak yeridir 10 kişi bile dalabilirler kaptanaLuffy'nin bireysel gücü bir Yonkou Kaptan'ına yetecek seviyeye gelecekse eğer onu yenebilecek seviyede olursa bu tayfasının yetersiz olduğunu gösterir. Ki geleceğinden eminiz.
Bişey mi kaçırdım ben.? Nası yani Kid Luffy'nin yanına geliyor.?Ama Bonney'in bir derdi var gibi ve bize ettiği laflar hep iyi şeyler. En iyi 3 novadan birisi olan Law zaten müttefik. Drake de Law ile anlaşmalı gözüküyor ki Luffy babasının intikamını aldı düşman olacağını sanmıyorum. Kid dayak yiyor Luffynin yanına geliyor. Bege müttefik. Diğerlerinin de Luffy'nin karşısına çıkacağını sanmıyorum. Oda'yı az tanıdıysak Apo bile bize döner en sonda. :/
Gelecek* demek istiyor, öngörü.Bişey mi kaçırdım ben.? Nası yani Kid Luffy'nin yanına geliyor.?
Kaido, Kid'i yollamıyor mu git uyar diye?Bişey mi kaçırdım ben.? Nası yani Kid Luffy'nin yanına geliyor.?
Doğru hatırlıyorsun, manga sayfasını bulamadım:Kid'i yenilmiş halde gördüğümüz sırada Kaido git Luffy'i uyar bu oyun değil falan diye bağırıyordu sanki. Mobilde olmasam sayfaya bakıp atıcam.
Git ve onlarla korsancılık oynadıklarını söyle. Bir iki Shichibukai indirdilerse ne olmuş gibi bir şey söylüyordu aşağı yukarı.Kid'i yenilmiş halde gördüğümüz sırada Kaido git Luffy'i uyar bu oyun değil falan diye bağırıyordu sanki. Mobilde olmasam sayfaya bakıp atıcam.
Doğru söylüyorsun da savaştıkları şey belli. Ancak yonkou emrine girenlerle savaş olması mantıklı olabilir.Bunlar kendi kendilerine bir araya gelmiş bir grup değiller ki "kendi içlerinde" diye bir şeyden bahsedelim.