Benim bildiğim Sanjinin annesinin bu mutantlaşmaya karşı ilaç kullandığı idi.Yani Sanji için gen uyanışı tarzı bir durum pek olası değil.Tabi Oda yine yaptım oldu kankalar derse yapçak bir şey yok el mahküm kabul edicez.
Brook ruh güçlerini bloklayacak bence... onun işareti zaten verildi. Kimse saçma bulmasın fena tartışırım. Sanji ye Raid suit teklif edilecek ama "Ben Hasır şapkayim" deyip Densetsu (efsanevi) bir şekilde red edecek. Puding den şuan bir hamle beklemiyorum. Sonlara doğru ne olduğunu gösterecektir. Yeni teknik şart. Yonkou karşısında doğrudan var olan en üst düzey saldırısı ile başlayacaktır. Başka şansı yok... Ama arc sonunda BigMom Brook milli düşman ilan edecek ))Arkadaşlar geçen bir konferansta E.oda nın editörlerinden biri tüm kek arcı cok daha ilginçleşecek dedi. Bunu demesi benim gözümde kaçma ihtimalini baya düşürdü. ilginçleşecek olan ney acep BM mi luffy mi sanji power upu mu bilemedim.Buyuk ihtimal luffy ile alakalı çünkü kaç haftadır dediğim gibi 873. bölümde yeni teknik gelecek (Bu arada herkese hayırlı bayramlar)
G2 de pistol çaksa yeter o kadar abartıya gerek yok benceLuffy g4 dev formunu açıp bigmomu yeni dünyanın sonuna gönderse süper olur
~~~~~
Hayırlı bayramlar arkadaşlar.
Yarın gelir. Kutu aşagı düşüp patlayacak bence o kargaşada kaçacaklar. Bir, iki sürtüşmede olabilir tabi.Spoiler nerde. Japonlar Ramazan bayramı mı kutluyor.
Ben bugünü çarşamba sanıyordum. Gün algım bozuldu .Yarın gelir. Kutu aşagı düşüp patlayacak bence o kargaşada kaçacaklar. Bir, iki sürtüşmede olabilir tabi.