Ben ısrarla Kaido'yu Linlin'den başkasaının yıpratamayacağını düşünüyorum. Bahsettiğin o savunma ve tedbirler elbetteki Linlin'in elini güçlendirecektir ama Kaido gibi bir adama da ayak bağı olacağını sanmıyorum. Linlin'in karşısına rahatlıkla gelir yani. Sonrasında ise Linlin vs Kaido olur.. Bu karşılaşmanın sonucunda Kaido galip gelirYonkou da alamaz. Bölge avantajından tut yerleşim yeri vs. çok iyi BM'nin adaya en küçük girişte haber alıyorlar. Kid ve çetesini nasıl def etmiş adamlar isteseler Luffyleri de sokmazlardı. Plan yapacaz diye Pudding vesilesiyle girdi bizimkiler onda bile BM'nin haberi vardı ve o kadar adama ve Bege'nin ihanetine göre ek olarak Vinsmoke Family'nin katılmasına rağmen durum ortada.
Hala ne diyoruz? Büyük güçlerden birileri gelmeli ki BM anca iner. Şuan BM tayfasının tam olduğunu kabul edelim ve adaya Kaido gelsin. BM'nin karşısına çıkana kadar zaten yıpratırlar bu adamı. BM'nin karşısına gelene kadar zaten kim bilir ne kadar handikap alır. Yani bir Yonkou'nun mekanına girip onu indirmek öyle kolay değil.
Hele de adaların BM'nin ki gibi düzen içinde yönetiliyorsa.
Bence o kadar da imkansız değil.
Son düzenleme: