Aynen puro detayı harika.Bayıldım ya. Özellikle bu formda bile tüttürmesi müthiş detay olmuş. Novaların hepsini ince işliyor Oda.
Elbaf'taki efsanevi devi öldürmüş, Elbaf'ın köyünü yıkmış 50 milyon vermişler. Bence çok az bu.O yaşta 500.000.000 efsane bir şey. Fakat artış göstermesinin de bir sebebi olmalı bence. Bu arada Elbaf ve Tüm Kek adaları da çok uzakta değil sanki. O bir yana Hükümet hali hazırda BM'nin yerini biliyor olmalı, Carmel'den dolayı. Gidip alsalarmış ödül koyana kadar.
Şimdi yaşı küçük 50 verelim sonra 500 veririz demişlerdir belki.Elbaf'taki efsanevi devi öldürmüş, Elbaf'ın köyünü yıkmış 50 milyon vermişler. Bence çok az bu.
Birden birkaç yılda ona katlıyor ödülünü. Karşısına çıkan ne varsa dağıttı herhalde.
Direk buna dönüştüm muhahaha
Hiçbir fikrim yok içine girince kale neler olacağına dair, kaçabilecekler mi yoksa darbe alacaklar mı yada dediğin gibi bir özelliğimi olacak.Aynen puro detayı harika.
Yalnız BM'dan bu kale haliyle nasıl korunabilirler? Bir de tüm tayfası da var. Kadın pata küte girse dağıtır geçer.
Herhalde meyvenin sağladığı bir özellik belli süre bizimkileri koruyacak. Atıyorum kale meyvesi ya bu kale 1 saatte asla düşmez tarzında. Ya da bu meyvenin savunması ne olursa olsun 30 dakika dayanabiliyor tarzında.
Elbaf'taki efsanevi devi öldürmüş, Elbaf'ın köyünü yıkmış 50 milyon vermişler. Bence çok az bu.
Birden birkaç yılda ona katlıyor ödülünü. Karşısına çıkan ne varsa dağıttı herhalde.