Bm nin mide neo gibi çıktı.Carameli yedikten sonra,meyve vücudu ya terk etmedi hazır konak var iken,ya da mide hapsediyor.Caramel çok güzel rol yapmış yıllarca.Meyvesi de über zaten.Bakalım bu çocuk projesinden ne kadar ekmek çıkacak.
Shanks normal görünen sayko çıkacak.Acaba Koca anının küçüklüğü, Shanks'ın miçoluk döneminden güçlü müdür.
Bana güçlü gibi geldi. Shanks harbi iyi bu azmanların arasında imp. olmuş. helal olsun.
sıradan tek İmparatorumuz kendisi, saygıyı hak ediyor birde tek kollu.
Ben de yemiş diyordum, ama kadının kıyafeti duruyor, yeseydi kıyafetle falan götürürdü, kız masayı falan götürmüş ona mı takılacak yani?Yemis beyler. Baska aciklama yok gibi,
Kaido zamanında Moria ile denk dövüşmemişti yanlış hatırlamıyosam tüm tayfasını katletmişti.BM sanırım doğuştan güçlü olan tek yonkou.
Shanks zaten Roger'ın gemisinde miçoydu. Buggy ile kavga edip durduklarına göre Buggy'e net bir üstünlük kuramamış.
Kaidou zaten zamanında moria ile denk dövüşmüş. Moria'nın bu kadar güçten düşeceğini düşünmüyorum dolayısıyla kaidou çok güçlü değildi bence
Karasakal zaten malum. Meyve yemeden önce çok güçlü değildi.
Luffy' de aynı şekilde sonradan güçlendi. Roger ve Beyazsakalın da sonradan güçlendigini düşünüyorum ben.