20 dakkaya 1 manga bölümünü sığdırmaya çalışırlarsa böyle çöp bir anime izleriz. Adamlarda kafa yok 1 ayda bir çıkarın 1 bölüm verin ama olaylar normal seyrinde aksın slow motion da değil. Bizim türk dizilerini geçtiler.
Haydaa.Geçmiş olsun efendim. Bir daha ki sefere daha dikkatli olmanı öneririm.
Olmaz böyle şey ya. Ulan hiç de bilmiyordum ne olacak diye. Mangayı takip ettiğim de yok ki. Of ya. (Adam uyarmış spoiler diye, kendi ayağına sıkmışsın üstad
Bir manga bölümü derken?20 dakkaya 1 manga bölümünü sığdırmaya çalışırlarsa böyle çöp bir anime izleriz. Adamlarda kafa yok 1 ayda bir çıkarın 1 bölüm verin ama olaylar normal seyrinde aksın slow motion da değil. Bizim türk dizilerini geçtiler.
Başlık: "Beklenen Çarpışma! Yonko, Hasır Şapka Tayfası'na Karşı!"
Manga: 890 (Son 1,5 sayfa hariç.)
Bir manga bölümü bile koymuyorlar.Başlık: "Kara Kral'ın Öğretileri! Katakuri'ye Karşı Olan Savaşın Seyri Değişir!"
Manga: 890 (Geri kalan) + 891 (Son 6 sayfa hariç)
Aynen sonradan farkettim bir manga bile koymuyorlarmış adamlar. Yazık gerçekten sırf daha fazla para kazanmak için çöp ediyorlar animeyi. Manga bitene kadar anime çıkarmasalar daha iyi bence. Böyle hiç zevki olmuyor sadece izlemek için izliyorum. Az keşke one punch man'i ya da nanatsu no taizaiyi örnek alsalar. Adamlar bir sezonda 10-12 bölüm çıkarıyor ama dolu dolu geçiyor.Bir manga bölümü derken?
Bir manga bölümü bile koymuyorlar.
Gelecekte Dragon Ball'a yaptıkları gibi bir versiyonu çıkartacaklar muhtemelen. One Piece'ten daha 20-30 sene para kazanırlar.Aynen sonradan farkettim bir manga bile koymuyorlarmış adamlar. Yazık gerçekten sırf daha fazla para kazanmak için çöp ediyorlar animeyi. Manga bitene kadar anime çıkarmasalar daha iyi bence. Böyle hiç zevki olmuyor sadece izlemek için izliyorum. Az keşke one punch man'i ya da nanatsu no taizaiyi örnek alsalar. Adamlar bir sezonda 10-12 bölüm çıkarıyor ama dolu dolu geçiyor.
Öyle bir şey olursa en aşağı 50 yıl gider gibi. Adam doğmamış torunlarını düşünüyor belli ki ağırdan alıyor, yok bitmez bu seri.Gelecekte Dragon Ball'a yaptıkları gibi bir versiyonu çıkartacaklar muhtemelen. One Piece'ten daha 20-30 sene para kazanırlar.
Bitmesin valla.Öyle bir şey olursa en aşağı 50 yıl gider gibi. Adam doğmamış torunlarını düşünüyor belli ki ağırdan alıyor, yok bitmez bu seri.
Animede WCI Arc mangadakinden çok daha uzun oldu bile şimdidenAynen sonradan farkettim bir manga bile koymuyorlarmış adamlar. Yazık gerçekten sırf daha fazla para kazanmak için çöp ediyorlar animeyi. Manga bitene kadar anime çıkarmasalar daha iyi bence. Böyle hiç zevki olmuyor sadece izlemek için izliyorum. Az keşke one punch man'i ya da nanatsu no taizaiyi örnek alsalar. Adamlar bir sezonda 10-12 bölüm çıkarıyor ama dolu dolu geçiyor.
Tabi seninde işine geliyor demi Oda efendi. Daha bu seriden çok ekmek yiyeceksin. Yerinde olsam bende bitmesin derim.Bitmesin valla.