Var mı la gerçekte öyle bir şey yoksa Oda'nın çarpık zihni balina ile köpek balığını farklı şekillerde mi hayal ettiBalina köpekbalığı![]()

Var mı la gerçekte öyle bir şey yoksa Oda'nın çarpık zihni balina ile köpek balığını farklı şekillerde mi hayal ettiBalina köpekbalığı![]()
Jinbei'nin adında gizli. Jinbei-zame balina köpekbalığı demekVar mı la gerçekte öyle bir şey yoksa Oda'nın çarpık zihni balina ile köpek balığını farklı şekillerde mi hayal etti![]()
Bilgilendirme için teşekkürler detay severimJinbei'nin adında gizli. Jinbei-zame balina köpekbalığı demek![]()
Var tabi. En büyük balık.Bilgilendirme için teşekkürler detay severimama onu demiyorum gerçekte öyle bir balık mı var yoksa Oda fantezi mi kurmuş diyorum
![]()
Jinbei'nin benekleri yokVar tabi. En büyük balık.
![]()
Jinbei onların soyundan geldiği için onları çağırıp kontrol edebiliyor.Jinbei'nin benekleri yokbu daha yakışıklı ayrıca
![]()
Bu arc da birinin ölmesi lazım cidden en kötü Jinbei gidici Bege de olabilir ama sanmıyorum. Bu arck olmazsa Kaidou da birilerinin ölmesi lazım artık. Hadı öldürmüyor Oda efendi ağır bir yaralansınlar yani.. Yonkou nun yanından da laylaylom çıkmasınlar. En yakını Jinbei![]()
Evet hatırlıyorum impel down'da işe yaramıştı kerataJinbei onların soyundan geldiği için onları çağırıp kontrol edebiliyor.
Bence bu tarz şeyler saçmalık değil aksine mantıklı. Naruto'daki gibi saçma sapan power uplar alıp herkesi tek başına yeneceğine yardımlaşarak yenmesi en azından bende 'Luffy yenilmez' hissi yaratmıyor. Sonuçta sırf iki yıl eğitim aldı diye Katakuri gibi KH'de böylesine ustalaşmak için kimbilir kaç yılını vermiş bir adamı tek başına yenmesi ya da yonkouları sırf kendi tayfasıyla indirmesi absürd olurdu. Yalnız tam olarak hatırlamıyorum Roger herkesi yenip mi KK oldu? Buna dair bir şey okuduk mu mangada? Koskoca Yonkoular birbirini yenemiyor, plan peşinde koşuyorlar -Big Mom'ın Elbaf örneği gibi-. Bana Luffy'nin ittifak kurması ya da Yonkoular ile dövüşürken bu tarz -resim kırma, zayıf yönlerini bulup ona göre savaşma- yöntemlerle hareket etmesi normal geliyor. Mangaka bunu yapmak zorundaydı bunun için de çeşitli yöntemler üretti -Luffy'nin ittifakı arkadaş olarak algılaması gibi-. Ve yine belirtmek istiyorum ki belki çok şaşırtıcı ama ilk kez plana uyarak en doğrusunu yapan bir Luffy görüyoruz. Bunu da Sanji'nin ailesine bağlıyorum çünkü ona söz verdi. Eğer dövüşmek gibi bir saçmalığa girseydi onların ölme ihtimalini göze almış olacaktı.Bir senaryo yaratayım rakipler düşsün derdinde.Kaido için de yumrukların ikinci planda olduğu bir senaryo hazırlayacak sinyalini şimdiden vermiş.Orada da bu tarz saçmalıklar yaşanabilir.