Reiju hariçVinsmoke family'nin davranışlarını gördük. Bu çocukların hayatını da kurtarsan, öldürsen de hiçbir şekilde saygı bekleyemezsin. Judge zaten ayı bir hikaye. Yani Vinsmoke family fantezileri olanlar üstünü çizebilir.
Reiju hariçVinsmoke family'nin davranışlarını gördük. Bu çocukların hayatını da kurtarsan, öldürsen de hiçbir şekilde saygı bekleyemezsin. Judge zaten ayı bir hikaye. Yani Vinsmoke family fantezileri olanlar üstünü çizebilir.
Onlar gururdan değil odunluktan sanıyorum. Ama judge güzel süründü.Bölümde dikkat çeken olaylar :
-Sanji'nin Puding karşsında son derece ciddi olması.
-Brook'un trollüğü.
-Daifu'nun Puding'e saldırması.
-Üç harfli efsane olmuş.Full haki kaplı.
-Oven'ın meyve çok hoşuma gitti.
-Jinbei koka yapmış.
-Veee asıl olay güçsüzlüğü nedeniyle öz oğluna yaşattıklarının karşılığını alıp,aldatılmış kaşar gibi ağlayan Judge beter ol lan.Oğlanlar daha gururlular babalarından.
BM kargaşada çakıyor sanırım 1 tane bende tam çözemedim orayıBrook'un kafasını uçuran kim bu arada?
Sanmıyorum şoka girdi o neye sinirleneceğini şaşırdı kadınBM kargaşada çakıyor sanırım 1 tane bende tam çözemedim orayı
Bege sıkıyor boynuna duman çıkıyor hatta.BM kargaşada çakıyor sanırım 1 tane bende tam çözemedim orayı