Hangi serilerden bahsettiğini bilmiyorum ama One Piece ile yaptıkları katkıyı nötrlemişlerdir.O kadar da değil, eski serilerde var yani, haklarını yemeyelim. Anime dünyasına katkıları büyük
Hangi serilerden bahsettiğini bilmiyorum ama One Piece ile yaptıkları katkıyı nötrlemişlerdir.O kadar da değil, eski serilerde var yani, haklarını yemeyelim. Anime dünyasına katkıları büyük
Millet Toei'yi One Piece den ibaret sanıyor, hâlbuki dolu seri yapmış yılların stüdyosuHangi serilerden bahsettiğini bilmiyorum ama One Piece ile yaptıkları katkıyı nötrlemişlerdir.
Yapmış da bunları ne kalitede yapmış acaba?Millet Toei'yi One Piece den ibaret sanıyor, hâlbuki dolu seri yapmış yılların stüdyosu
Animelere bak = https://myanimelist.net/anime/producer/18/Toei_Animation
Çoğunu izledim iyi, zaten çoğu klasik, çocukluğumuzun animeleri.Yapmış da bunları ne kalitede yapmış acaba?
Bazıları çocukken güzel geliyordu ama gerçekten öyleler mi bilmiyorum. Ama dediğin gibi şimdiki uzun serileri gerçekten salıyorlar.Çoğunu izledim iyi, zaten çoğu klasik, çocukluğumuzun animeleri.
Son dönem animeleri dandik, özellikle uzun serilerde bu daha da belirginleşiyor. One Piece ve Toriko gibi...
Tekdüzelikten olsa gerek, yönetmen ve animasyon işindenkiler sallıyor herhalde uzun serileri
Zaten büyük anime diyebileceğimiz serilerin çoğunu toei veya portföy yapmıştır.Yapmış da bunları ne kalitede yapmış acaba?
İkinci bahsettiğini bilmiyorum da, çoğu yerine bir kısmı desek daha doğru olur bence.Zaten büyük anime diyebileceğimiz serilerin çoğunu toei veya portföy yapmıştır.