La bu Caesar size ne etti

Ben bu dediğini bilmem kaç sene önce söylemiştim. Konusu da var hatta.Katakurin meyvesiyle ve smile ile birlikte kafamda uyanan düşünce şu. Bence bu şeytan meyvelerini antik krallık tarafindan hükümeti indirebilsinler diye üretilmiş olabilir. Bence olabilir neden olmasın.
Daha ne etsin adam çocuklar üstünde deney yapan bir karaktersiz :/ Kitle imha silahları falanda yapıyor. 2. dünya savaşındaki manyaklar gibi.La bu Caesar size ne etti![]()
Çocuklara ettikleri yeter.La bu Caesar size ne etti![]()
Öyle galeyana geldiniz. Kesmek istese Luffy'e de savundururdu diyoruz. Ama bunun her defasında senaryo kurgu olduğu unutuluyor.Orada galeyana gelme sebebimiz ellerini kesmek yerine bağlaması idi. Pekâlâ kesebilirdi. Luffy lastik sonuçta ve o sırada ellerinde koka yoktu. Hoş olsa da Dof keserdi muhtemelen zira Luffy normal halinde idi, g4 açmış değildi. Olayları karıştırmayalım.
Sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık. Bizim tayfa çok mu iyiydi? Zoro para için paso adam kesiyordu. Nami çalıp çırpıyordu. Bu kadar üstüne gidilmesine gerek yok bence Caesar'ın.Daha ne etsin adam çocuklar üstünde deney yapan bir karaktersiz :/ Kitle imha silahları falanda yapıyor. 2. dünya savaşındaki manyaklar gibi.
Onlar masum insanlar değildi. Çocuk hiç değildi. Lütfen.Sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık. Bizim tayfa çok mu iyiydi? Zoro para için paso adam kesiyordu. Nami çalıp çırpıyordu. Bu kadar üstüne gidilmesine gerek yok bence Caesar'ın.
Aynı şeyi yazıyorum ama sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık. Bizim tayfa çok mu iyiydi? Zoro para için paso adam kesiyordu. Nami çalıp çırpıyordu. Bu kadar üstüne gidilmesine gerek yok bence Caesar'ın.Çocuklara ettikleri yeter.
Zoro suçlu kesiyordu, Nami korsan soyuyordu.Aynı şeyi yazıyorum ama sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık. Bizim tayfa çok mu iyiydi? Zoro para için paso adam kesiyordu. Nami çalıp çırpıyordu. Bu kadar üstüne gidilmesine gerek yok bence Caesar'ın.