Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 862: Mükemmel Düşünür

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katakuri olayı özetledi.

i have no way to stop this:ehe:bunu durdurmanın yolu yok

Nasıl bi adam ki; bigmom bile buna soruyor noluyor diye:p

Katakuri akıyor yalnız. Akainu'nun tahtını sallayacak gibi, şimdiden 2 kişiyi yamulttu.
Çok güzel bir bölüm olmuş. Luffy'nin partiye girişi, Sanji'nin havalı sıyrılışı ve Pudding'e de çocukken Sanji gibi zorbalık yapılması. En ufak bir hatanın geri dönülemeyecek sonuçlara sebep olacağı savaş başladı. Hunter x Hunter'da Meruem'in kalesine girdikleri bölüme benzettim.
Çay partisinde pişti oldunuz; ne diyorsunuz bu konu hakkında:D

katakuri psikolojik olarak afalladı. bege'nin alnından ter aktığına göre katakuri'nin müdahil olacağı planda yoktu ve Sanji tamamen yetenek konuşturdu... Şuan hazırlıksız yakalanan BigMom korsanları. Vinsmoke'ların hamlesini çok merak ediyorum. Reiju bağırarak onları olaya uyandırabilir.

Katakuri baya kirpikliymiş ya bu bölümde her sahnede gözüme battı bu.

3 göz ağlayınca etkisi artıyormuş bir tuhaf lan :/

Puddinge canavar, tuhaf falan diyenlerin tiplere gel ironi gibi ironi :D

Sanji ne zaman güçlenecek, ne zaman bir şey yapacak diyenler tatmin oldular sanırım. 1 milyarlık Katakuri'nin saldırısından sıyrılmakla sağlam bir Gözlem türü Haki göstermiş oldu.

Şimdi pastaya zarar vermek direk BM'yi çileden çıkacak bir hareket. Katakuri'nin lafı ondan dolayı bayağı bir açılabilir. Pasta patlamadan hemen önce söylüyor. BM'nin gücüne şahit olacağız burada tek olay kaçmaya yönelik olacak diye düşünüyorum pasta sonrası altından kalkamayacakları bir düşmanın karşısına geldiklerini anlayacaklar. Birilerinin öleceğini düşünmekteyim hala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık