Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 862: Mükemmel Düşünür

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vinsmoke'lerin de planının olmadığı görüldü.

Demiştik bu herifler plan yapmamıştır diye.

Sanji nasıl yenecek Katakuri'yi? Güç farkı var.
K. Haki de yenebilir illa dövüşte yardım alıp yener bir şekilde ama Haki kapışmasonda üstene yok yani bunu bize yansıtırsa oda elini öper geçerim sonuçta sanji de eğitim yapöış o kadar da üstünde duruldu kendisini göstermesi lazım herkes usta olduğu hakileri gösterdi Zoro B.haki ile kaplı Pica vs olayı yani sanji de bu durum da haki savaşında kendini göstermesini beklerim dövüşte illa zorlanır ama yardım almadan da yenmesi tabiki de bariz saçma olur ichiji yardım edebilir sanji orada gen uyanışı görüp orada genlerini uyandıra bilir sonuçta boşuna değinilmedi bu gen güçleri baya fark yaratır mı:confused: bilinmez.

Bölümü okumadan önce bölümde Şenol Güneş oynuyor sandım. Muhteşem bir bölümdü. Bir ara o kadar gaza geldim ki günübirlikçi olup Sanji'yi göklere çıkartmak, Big Mom korsanlarını gömmek geldi içimden. Neyse ki sakin kalabildim. Haftaya olaylar olaylar. HxH'ın karınca arkının malum kısımlarına benzerse okurken kendimizden geçebiliriz. :D

Artık kafamda netleşti o hazinenin içindeki bomba yonkouyu düşürecek bence begeyle planı başarısız olup bizimkiler bombayla yonkou düşürecek dediğim olabilir mi bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık