Ben orada birkaç bölümü okumamistim ondan dolayı bilmiyorum klon olayını. Ama anladığım kadariyla guclu oluyor bu klonlarluffy ayartan ormanda kendi klonu ile başa çıkamamıştı. yansımasıydı diye mi acaba? ama hayvan oldukları kesin...
Ben orada birkaç bölümü okumamistim ondan dolayı bilmiyorum klon olayını. Ama anladığım kadariyla guclu oluyor bu klonlarluffy ayartan ormanda kendi klonu ile başa çıkamamıştı. yansımasıydı diye mi acaba? ama hayvan oldukları kesin...
Eğer yansıma ise aynı güç neredeyse. Aynada kendi kendine savaşıyordu. Ama hayvan klonlarından emin olamıyorum...Ben orada birkaç bölümü okumamistim ondan dolayı bilmiyorum klon olayını. Ama anladığım kadariyla guclu oluyor bu klonlar
Ufak çaplı bir şeyler olur gibi ama asıl sıkıntı Bigmom'da. O delleneceği için o civarlarda kimse dövüşemez. Yine de kesin konuşmayayım belli olmaz ne olacağı.Kata bile artık birşey yapamam diyor.
Çok geç.
Haftaya dellenişi okuyacağız.
@Raiden sanji ne pis bakıyordu Kata'ya. Vs gelirmi sence.
Tabi önce klonlarla bir hayli uğraşacaklar.
Pudding bu sefer içten ağladı da Mama ihanetr eder mi meçhul?
Biz düşer düşmez diye tartışırken , çok alakasız bir durum oluşturup , bize sövecek malzeme verir , beklerim.Trollsüz bi gidişat bekliyor musun harbiden?
Ne zaman oldu ki öyle bi şey?