Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye yanılmış olamaz. Kız için özellikle çok iyi rolcü olduğu söyleniyor. :D
Pudding'te bir tereddüt, bir tuhaflık, bir işler var. Düğün için üzüntülü, düşünceli, kafası karışık çizilmişti birkaç bölüm öncede. Ne yapar bilemem ama en azından Pudding'ten büyük bir sürpriz bekliyorum.

Hani Luffy'nin kalbi temizdi, saftı. Pudding'in içindeki o küçük iyilik ışığını görmüş olmalı :D

Pudding'te bir tereddüt, bir tuhaflık, bir işler var. Düğün için üzüntülü, düşünceli, kafası karışık çizilmişti birkaç bölüm öncede. Ne yapar bilemem ama en azından Pudding'ten büyük bir sürpriz bekliyorum.

Hani Luffy'nin kalbi temizdi, saftı. Pudding'in içindeki o küçük iyilik ışığını görmüş olmalı :D
Onlar roldü ama. Gerçek yüzünü Big Mom'ın karşısında gösteriyor. Ki hadi Big Mom'a karşı da rol yaptığını düşünelim. Kimsenin olmadığı bir yerde bu kız Reiuju'yu rehin alıp gerçek yüzünü göstermedi mi? Ne gerek vardı onları yapmaya?

Onlar roldü ama. Gerçek yüzünü Big Mom'ın karşısında gösteriyor. Ki hadi Big Mom'a karşı da rol yaptığını düşünelim. Kimsenin olmadığı bir yerde bu kız Reiuju'yu rehin alıp gerçek yüzünü göstermedi mi? Ne gerek vardı onları yapmaya?
O Reiju olayı çok anlamsız gerçekten. Neden öyle bir şey yaptı ? Belki de Reiju'nun her şeyi öğrenip Sanji'ye ve diğerlerine yetiştirmesini istemiştir, planlamıştır.

Birde Luffy ve Nami'ye hapisteyken demesi de gereksizdi. Neden öyle bir şey yaptı ? Onları da uyarmıştır aslında.

İyi çıkarsa bunları bu şekil herkesi kurtarmak için yaptı diye bağlar :p

O Reiju olayı çok anlamsız gerçekten. Neden öyle bir şey yaptı ? Belki de Reiju'nun her şeyi öğrenip Sanji'ye ve diğerlerine yetiştirmesini istemiştir, planlamıştır.

Birde Luffy ve Nami'ye hapisteyken demesi de gereksizdi. Neden öyle bir şey yaptı ? Onları da uyarmıştır aslında.

İyi çıkarsa bunları bu şekil herkesi kurtarmak için yaptı diye bağlar :p
Abi surat ifadesi bozuyor her şeyi. Yine Luffy olayına da tamam derim. Ama o surat nedir öyle ya? Tam bir sayko bakışı.:D Diğer taraftan Reiuju için açık kapı bırakmadı. Anılarıyla oynadı. Hani Reiuju olayını da böyle bağlayamıyorsun. Bir tek Luffy olayı var. Ama onlara da sizi de öldüreceğim mi ne diyordu.

Bilemiyorum imkansız gibi duruyor.:D Bu kızın iyi çıkması.

Abi surat ifadesi bozuyor her şeyi. Yine Luffy olayına da tamam derim. Ama o surat nedir öyle ya? Tam bir sayko bakışı.:D Diğer taraftan Reiuju için açık kapı bırakmadı. Anılarıyla oynadı. Hani Reiuju olayını da böyle bağlayamıyorsun. Bir tek Luffy olayı var. Ama onlara da sizi de öldüreceğim mi ne diyordu.

Bilemiyorum imkansız gibi duruyor.:D Bu kızın iyi çıkması.
Anı olayını unuttum :D O zaman Sanji'nin izlediği hissetmiştir, rolüne devam etmiştir diye sıvayayım. Kötü tarafı epey sert vurgulandı dediğin gibi, ruhu çirkinmiş gibi çizdi oraları. Ne diyeyim, bir umut iyi çıkar diye bekliyorum artık :rolleyes:

Anı olayını unuttum :D O zaman Sanji'nin izlediği hissetmiştir, rolüne devam etmiştir diye sıvayayım. Kötü tarafı epey sert vurgulandı dediğin gibi, ruhu çirkinmiş gibi çizdi oraları. Ne diyeyim, bir umut iyi çıkar diye bekliyorum artık :rolleyes:
Hahah.:D Anlaşılacak yakın zamanda. Ama fazla umut etme bence.:D

Pudding tayfaya katılır , Robin ileride tayfadan ayrılınca yada ölünce, hudu mojo falan yapıp kitabeleri okur. :fool:

Yalnız Riful belki trollüyor ama Pudding saçma sapan Lola flashbackleri gördü. Hadi herşey roldü ama bu flashbackler neydi?

Pudding %100 kötü çıkmayabilir.

komiser

Bence Big Mom çocuklarının hiç biri öz çocuğu değil. Hepsinin Pudding sayesinde hafızası yıkandı. Luffyler'inde şu durumda adadan kurtuluşu zor. Bu yüzden Pudding halledilecek sonra herkesin hafızası yerine gelicek, bu şekilde olay çözülecek. Benim tahminim bu ama daha önceden düşünüldü mü bilmiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık