Hahah. Ama işte bulunduğu konum fikirleri ve gücüyle çoğu kişinin karizma olarak gördüğü biri. Animedeki sesininde etkisi yok değil.İlk gözüktüğünde at hırsızına benziyor demistim. Tam uğursuz tipi var reiste.
Hahah. Ama işte bulunduğu konum fikirleri ve gücüyle çoğu kişinin karizma olarak gördüğü biri. Animedeki sesininde etkisi yok değil.İlk gözüktüğünde at hırsızına benziyor demistim. Tam uğursuz tipi var reiste.
Ben pek haz etmiyorum kendisinden. Önce evladına sahip çıksaymış zibidi.Hahah. Ama işte bulunduğu konum fikirleri ve gücüyle çoğu kişinin karizma olarak gördüğü biri. Animedeki sesininde etkisi yok değil.
Marco ve Wb korsanları, Neko-Inu ve diğer minkler, Samuraylar, Law-Kid-Drake-Killer-Jinbei falan varken;Küçümsemiyorum sen şu noktayı atlıyorsun; bu adamlar Kaido ile savaşacak. Kaido, mangaka tescilli en güçlü yaratık şuanda. Bu adamı Luffy komutanlarından birini Sanji alacak. O arc eziklensin bu arc eziklensin ne zaman güçlenecek bu adam? Bende farkındayım Kata'dan güçsüz olduğunu Luffy'nin BM'den güçsüz olduğunu fakat seri ilerlemesi için inmesi gerekiyor bu karakterlerin. İnsin ki güçlensin bizimkiler. Kaido'nun karşısına BM yenip çıkarsa daha bi tatmin eder seyirciui. Yoksa kıçı kırıp birini yenip güçlense ve sonrasında Kaido'yu yense büyük soru işaretleri olacak.
@amaneden
Zoronun babasının kral , shogun felan çıkmasını istemem açıkcası. Tayfada prensimiz eksikti o da var artık.Zoro'nun babasını jelibon fırlatan biri olarak hayal etmedim hiç Zoro'nun peder shogun çıkacak yaz bir kenara
Zoronun babası yeni amiral Grennbull boyle bir şey çıksa daha şaşırtıcı olur benceZoronun babasının kral , shogun felan çıkmasını istemem açıkcası. Tayfada prensimiz eksikti o da var artık.
Hatta Zoronun kanlısı prens çıktı kendiside prens çıkarsa çok klişe olur ama babası korsan çıkarsa korsan avcısı olarak hayata atılmasının bir mantığı olur.
Tövbe de Daysuki Çan ben Shogunun oğlu olmasın diyorum sen gittin devlete kapak atmış üç büyüklerden birinin oğlu yaptın Korsan çıksın Zoronun babası, serserinin pisliğin oğlu olsun daha sade daha güzel olur.Zoronun babası yeni amiral Grennbull boyle bir şey çıksa daha şaşırtıcı olur bence
Bunlarla Kaido indireceğine hiç indirmesin daha iyi, bu ne böyle. İş bire bir vs kalıp Luffy Yonkou kaptanlarını indirdikten sonra bi komutana isterse 10 kişi girdin farketmez. Luffy 1 vs 1 atsın da.Marco ve Wb korsanları, Neko-Inu ve diğer minkler, Samuraylar, Law-Kid-Drake-Killer-Jinbei falan varken;
Sanji komutan falan alamaz. Ondan daha üst kişiler olacak o arcta.