Toei'nin yaptığı tek iyi iş seslendirme. O konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Katakuriyi umarım iyi bi seeyu seslendirir de seriyi takip edenler senkronizasyon problemi yaşamazlar..
Toei'nin yaptığı tek iyi iş seslendirme. O konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Katakuriyi umarım iyi bi seeyu seslendirir de seriyi takip edenler senkronizasyon problemi yaşamazlar..
umarım öyle olur..Toei'nin yaptığı tek iyi iş seslendirme. O konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
bu bi mermiyle bi adamı vurdu.. ray 3 mermiyle 3 topu vurdu.. Adama boşuna Dark King dememişler..yazan var mı bakmadım ama katakuri'nin jelibon fırlatması rayleigh'in ox bell olayında güllelere kurşun fırlatmasını anımsattı bana. en az rayleigh kadar güçlü demek istiyor herhalde oda. gerçi ödülü de 1 milyar olsun o kadar.
çok sağlam bölümdü ya. yine depreşti marineford sevgim baştan sona izleyeceğim.bu bi mermiyle bi adamı vurdu.. ray 3 mermiyle 3 topu vurdu.. Adama boşuna Dark King dememişler..
Filler o sahne.yazan var mı bakmadım ama katakuri'nin jelibon fırlatması rayleigh'in ox bell olayında güllelere kurşun fırlatmasını anımsattı bana. en az rayleigh kadar güçlü demek istiyor herhalde oda. gerçi ödülü de 1 milyar olsun o kadar.
hadi ya. o zamanlar mangasını takip etmiyordum kötü oldu.Filler o sahne.