Benim OP serisinde anladığım bir şey varsa bir karakterin gösterilen ilk güçlerine göre yorum yapmayacaksın. Çünkü bir sürü teknik giriyor işin içine. Ve asıl güçlerini öyle görüyoruz.Kendi dengine karşı niye işe yaramasın? O zaman Beckman kendi dengi olan Borsalino'ya silah çekiyor. Hatta Borsalino bundan çekiniyor. Katakuri silah sıkar gibi jelibon atıyor. Yani peşin peşin işe yaramayacağını söylemek tuhaf olur.
Bu Doflamingo için de geçerli. Uyanış ile farklı bir noktaya geliyor adam. Hani olayın şu tarafıda var. Bir yanda Depremler , Magmalar felan varken Manga bir jelibon fırlatmayla bu kadar güçlü yapabiliyorsa karakteri durup bir düşünmek lazım. Luffy şekilden şekle giriyor. Dof'u yıkmak için mesela King Kong gibi bir saldırı yapıyor.
Gidipte jelibon fırlatmayı bu seviyedeki karakterlere yeterli yaparsa absürd durur. Kizaru'nun mesela bir ışın saldırısını da gördük. Ama adamın böyle bir tekniği de var.
İşe yarayabilir. Ama yeterli olmaktan kastım başkadır.
O yüzden yeterli olmaz bence.
@Monkey D. Luffy
Oda bunu altını doldurur ama. Mihawk'ın kesişleri düz kesiş gibi duruyor. Ama adam etkisini gösterdi. O insanları bölmeyen saldırılardan birisi buz dağını ikiye yarıyordu. Böyle etkilerini göstermesi lazım. Yoksa gülünç olur. Oda kendisi yumrukları bu kadar güçlü diye geçiştirmeyeceğini söylüyor.( Kaido Luffy dövüşü mesela.) Adamın düşüncesi bu iken gidipte bir jelibon fırlatma için ama o çok güçlü diye bir şey yapamaz. Söverim ben böyle işe...