Diren Fujitora demekten başka bir şey gelmiyor elimden.Yok ilk 3lü benim için kutsaldır Fakat Fujiyi adamdan saymıyorum.
Diren Fujitora demekten başka bir şey gelmiyor elimden.Yok ilk 3lü benim için kutsaldır Fakat Fujiyi adamdan saymıyorum.
Yedirmeyiz Zatoichi-san'ı.Diren Fujitora demekten başka bir şey gelmiyor elimden.
Bin kere açıkladık Sanji'nin yılı muhabbetini be Densetsu.@Mike
Ee yenmedikten sonra ne anlamı var ? Sanji'nin yılı Katakuri'yi tuttu diye mi geçecek ? Luffy ve Zoro da amiral tutar ama bu birinin "yılı" için tatmin edici bir durum olmaz. Gitsin 500-600 milyonluk birini yensin daha iyi.
Ağır başlı olmasından ve denizci kültürüne uzak olmasından dolayı oluyor bunlar hep. Dünyanın en güçlüsü olsa bile insanların gözünde vasıfsız olarak yer edindi ne yazık ki. Bana sorarsan müthiş bir karakter ama.Yedirmeyiz Zatoichi-san'ı.
İyi güzel hoş diyorsun da seneye de Zoro'nun senesi olacak. Sence mangaka Zoro'nun amca oğlunu, anasını-babasını açıkladım deyip bırakacak mı Zoro'yu ? Yoksa hayvan gibi power up mı verecek ? Üstelik burada tezat bir durum var. Madem Sanji'nin geçmişini ve aile bağlarını açıklamak "Sanji'nin yılı" için yeterli bir durum o zaman neden bu çocuğun "gen" olayı gündeme getirildi sayın @amaneden ?Bin kere açıkladık Sanji'nin yılı muhabbetini be Densetsu.
Yapılan açıklamada Sanji'nin geçmişine inileceği söylenmişti. Fanların beklentisi farklı olsa da Sanji'nin yılından kast edilen buydu. Bu bir çıkarım değil. Baya söylenen şey buydu.
Ben de demin sildim mesajımı. Sanki power up alınca illa birini yenmek gerekiyor diye bir kural var. Amaç suikast zaten ben Sanji itibarını geri kazansın -hem okuyucu hem de Vinsmoke ailesi için- diye yazmıştım. Oraya onları kurtarmaya gelmiş zaten birini dövme amacı yok adamın.Bin kere açıkladık Sanji'nin yılı muhabbetini be Densetsu.
Yapılan açıklamada Sanji'nin geçmişine inileceği söylenmişti. Fanların beklentisi farklı olsa da Sanji'nin yılından kast edilen buydu. Bu bir çıkarım değil. Baya söylenen şey buydu.
Zatoichi filminde zarların seslerinden anlıyordu. Bu da hakidir.Ishho zar atarken basınç sayesinde mi doğru biliyordu yoksa k.haki sayesinde mi ?