Zoro yok o yuzden kesin yenilecekler cunku zoro olsaydi ve yenilselerdi zoro sozunde duramamis olcakti o yuzden bilerek zoroyu geride birakti oda. Luffyle de istedigi gibi oynar suan
Fazlalığı göze çarpıyor la. Yoksa kızlar da tek tip değil. BigMom, Reiju, Amande, Smoothie, Brulee, Chiffon falan hep farklı tipler.@Sakata Gintoki
Ben anlayamıyorum ama. Tek arclık, önemsiz erkek karakterlerin tipleri aynı olmuyor nedense.
Laf salatası yapma arkadaşım! Anladın işte ne demek istediğimi.Fazlalığı göze çarpıyor la. Yoksa kızlar da tek tip değil. BigMom, Reiju, Amande, Smoothie, Brulee, Chiffon falan hep farklı tipler.Ama kastettiğin Odanın algısında güzel karakterse evet az var. Hancock, Robin, Nami ve belki Sharley vs gibi bir kaç tane daha sayılabilir.
Hatanı kabul et.Laf salatası yapma arkadaşım! Anladın işte ne demek istediğimi.
Oda efendi sonunda Nami kalıbından çıkmayı başarabildi ha. Güzel olmuş cidden de.
Şahane.Güzel renklendirmiş.
Ruhları alıyor da cansız varlıklara verebiliyor da, bu karı kim bilir ne cengaver karakterlerden almıştır ruhları, aynı moria nın gölgeleri gibi pörtlemesin sonra Koca Karı?Yapar mı yapar. Güneş, bulut, çaydanlık oluyorsa ayna da olabilir. Zaten o dünya yansıma gibi daha çok. Yani sınırı yine gerçek bir aynaya varıyor. BigMomın orada kalmasından daha makul olur.
Güzel yaklaşım.Zoro yok o yuzden kesin yenilecekler cunku zoro olsaydi ve yenilselerdi zoro sozunde duramamis olcakti o yuzden bilerek zoroyu geride birakti oda. Luffyle de istedigi gibi oynar suan
Hiç sorma güncel olduğum ilk ark bu acaba güncel takip ettiğim için mi belirsiz diyorum bende?Ha bu arada mangaka bu olayların sonunu iyi bağlayabilirse bu arc favori arclarımdan birisi olacak. Her şeyiyle çok hoş bence. En güzel yanı da olayların tahmin edilemez oluşu. Sırf bu merak unsuru bile arcı tek başına sırtlamaya yetiyor.