Bence bir tanesi luffye laps oturcak. Hatta kesin gözüyle bakıyorumBege diyor ki bir tanesi ile vuracağım ama 3 tane füzemiz var. Büyük ihtimalle ya iki tanesi ıska olacak sonuncu tutacak. Ya da üçünü birden yiyecek ama gene de ayakta kalacak.
Bence bir tanesi luffye laps oturcak. Hatta kesin gözüyle bakıyorumBege diyor ki bir tanesi ile vuracağım ama 3 tane füzemiz var. Büyük ihtimalle ya iki tanesi ıska olacak sonuncu tutacak. Ya da üçünü birden yiyecek ama gene de ayakta kalacak.
Ben genel malumat olsun diye dedim.Bege diyor ki bir tanesi ile vuracağım ama 3 tane füzemiz var. Büyük ihtimalle ya iki tanesi ıska olacak sonuncu tutacak. Ya da üçünü birden yiyecek ama gene de ayakta kalacak.
Bağışıklığı var az biraz. Reiju da var. Bi daha öper geçer.Bence bir tanesi luffye laps oturcak. Hatta kesin gözüyle bakıyorum
Doflamingo'nun tayfasından sadece 2 adamı bizim tayfadan kişiler aldı yalnız. Gerisini müttefikler topladı. Zoro ve Franky karışmasa gene inerdi o adamlar zaten.Tayfanın yarısı bile yok nereye Yonkou indircekler. Yonkou'nun as adamlarını bile zar zor yeniyorlar...
Kadın kendine tek attı.Geçen sefer erken giden tayfayı şimdi dönüştürüyor Oda işte. Ama BM niyeyse bana ölmeyecek gibi geliyor. Şöyle olsa garip olurdu BM'nin gözü önünde Luffy pastayı yediği anda onun dikkati dağılır ve resmi farketmez. Bu sırada roket ateşlenir BM hasar almaz. BM resmi farkedip çığlık atacakken yanlışlıkla ayna dünyasına girince (Luffy'nin sala... maharetiyle) zayıf halindeyken bağırıp bütün aynaları çatlatır ve orada hapsolur. Zehrin de sadece bir kısmı etki eder (üstünde kalan kısmı) bir süre nakavt olur. O arada tayfa kaçar.(Dışarıdan)
Aslında BM yi ayna dünyasına hapsedip meyve kullanıcısını öldürseler. Ne olur?Kadın kendine tek attı.
Meyve cesediyle çalışıyorsa ve kadının yanındaysa bu ceset gene kurtulur ama çalışmıyorsa ya da değilse kadın bir sonraki meyve kullanıcısına kadar orada kalır.Aslında BM yi ayna dünyasına hapsedip meyve kullanıcısını öldürseler. Ne olur?
O yüzden de big mom planı kesin batacak... Ben şuan Lufy'nin giriş nasıl olacak onu düşünüyorum. : ))WB ilk kılıcı yediğinde Marco en yakınındaki birinin bile saldırısını savuşturabilmesi gerekirdi demişti. BM de aynı ayarda olmalı yoksa böyle yonkou olmaz.
Bir sonraki meyve kullanıcısı yorumu biraz saçma olmadımı ? Bu kadın dünyadaki bütün aynalara aynı anda erişemiyor ki bölge kısıtlaması var.Meyve cesediyle çalışıyorsa ve kadının yanındaysa bu ceset gene kurtulur ama çalışmıyorsa ya da değilse kadın bir sonraki meyve kullanıcısına kadar orada kalır.
Dipnot: Çeşitli şekillerle meyvelerin açtığı boyutlardan kurtulmanın yolları yoksa tabii.