Ben mobilden bağlanıyorum; resim bende görünmüyor,Sağ da Mom'ın yanında oturan şey insan mı ? Ben mi yanlış görüyorum. Konuşma baloncuğu filan da var Katakuri ?
Ben mobilden bağlanıyorum; resim bende görünmüyor,Sağ da Mom'ın yanında oturan şey insan mı ? Ben mi yanlış görüyorum. Konuşma baloncuğu filan da var Katakuri ?
Anı silme olayı şeytan meyvesi gücü.Big mom pudingin 3.gözünü istediği gibi kontrol edemediğinden bahsetmişti 4-5 bölüm önce ama reijunun anılarını silerken gayatte iyi kullanabiliyordu ve sanjide bunları gördü acaba diyorum sanji tam düğün sırasında big moma dönüp big mom puding seninde anılarınla oynadı 3.gözüde çok rahat kontrol edebiliyor aslında lola masum bana inanmak zorunda değilsin ama ölüceğimi bile bile bunları sana söylemeye geldim deyip pudingi yem olarak kullansa iyicene olaylar karişsa ne güzel olurdu
Big mom pudinge 3.gözünü hala kontrol edemiyormusun gibi birşey söylüyordu ama reijunun anılarını silerken gayette kontrol edebiliyor gibi geldi banaAnı silme olayı şeytan meyvesi gücü.
3. gözün ne özellik kattığı söylenmedi tahminler poneglyph okuma yeteneği vereceği yönde.
o dediğin imkansız sanji asla bir kızı satmazBig mom pudingin 3.gözünü istediği gibi kontrol edemediğinden bahsetmişti 4-5 bölüm önce ama reijunun anılarını silerken gayatte iyi kullanabiliyordu ve sanjide bunları gördü acaba diyorum sanji tam düğün sırasında big moma dönüp big mom puding seninde anılarınla oynadı 3.gözüde çok rahat kontrol edebiliyor aslında lola masum bana inanmak zorunda değilsin ama ölüceğimi bile bile bunları sana söylemeye geldim deyip pudingi yem olarak kullansa iyicene olaylar karişsa ne güzel olurdu
3. Göz kontrolü kitabeleri okuyabilmesini sağlayacak. Anı silmeyle alakası yok.Big mom pudinge 3.gözünü hala kontrol edemiyormusun gibi birşey söylüyordu ama reijunun anılarını silerken gayette kontrol edebiliyor gibi geldi bana
Şu kafasında haç olan adam Katakuri diyorum. Var mı artıran ?Sağ da Mom'ın yanında oturan şey insan mı ? Ben mi yanlış görüyorum. Konuşma baloncuğu filan da var Katakuri ?
Anı silme olayı ''şeytan meyvesi'' gücü.Big mom pudinge 3.gözünü hala kontrol edemiyormusun gibi birşey söylüyordu ama reijunun anılarını silerken gayette kontrol edebiliyor gibi geldi bana
Sağ kolu 10 bölümdür çöp gibi mi çiziyor?Şu kafasında haç olan adam Katakuri diyorum. Var mı artıran ?
Adam değil kadın çıkacak. At fav'a bekle. Japonca da menekşe çiçeği anlamina geliyor sanırım.Şu kafasında haç olan adam Katakuri diyorum. Var mı artıran ?