Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 859 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big mom pudingin 3.gözünü istediği gibi kontrol edemediğinden bahsetmişti 4-5 bölüm önce ama reijunun anılarını silerken gayatte iyi kullanabiliyordu ve sanjide bunları gördü acaba diyorum sanji tam düğün sırasında big moma dönüp big mom puding seninde anılarınla oynadı 3.gözüde çok rahat kontrol edebiliyor aslında lola masum bana inanmak zorunda değilsin ama ölüceğimi bile bile bunları sana söylemeye geldim deyip pudingi yem olarak kullansa iyicene olaylar karişsa ne güzel olurdu
Anı silme olayı şeytan meyvesi gücü.

3. gözün ne özellik kattığı söylenmedi tahminler poneglyph okuma yeteneği vereceği yönde.

Anı silme olayı şeytan meyvesi gücü.

3. gözün ne özellik kattığı söylenmedi tahminler poneglyph okuma yeteneği vereceği yönde.
Big mom pudinge 3.gözünü hala kontrol edemiyormusun gibi birşey söylüyordu ama reijunun anılarını silerken gayette kontrol edebiliyor gibi geldi bana

Big mom pudingin 3.gözünü istediği gibi kontrol edemediğinden bahsetmişti 4-5 bölüm önce ama reijunun anılarını silerken gayatte iyi kullanabiliyordu ve sanjide bunları gördü acaba diyorum sanji tam düğün sırasında big moma dönüp big mom puding seninde anılarınla oynadı 3.gözüde çok rahat kontrol edebiliyor aslında lola masum bana inanmak zorunda değilsin ama ölüceğimi bile bile bunları sana söylemeye geldim deyip pudingi yem olarak kullansa iyicene olaylar karişsa ne güzel olurdu
o dediğin imkansız sanji asla bir kızı satmaz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık