Evet , bu beğendiğimiz bölümlerde bile bir süre yiyorlar kendilerince.Bu dediğine rağmen Toei için çok ilginç bir durum bence
Evet , bu beğendiğimiz bölümlerde bile bir süre yiyorlar kendilerince.Bu dediğine rağmen Toei için çok ilginç bir durum bence
Bir süre yiyorlar derken?Evet , bu beğendiğimiz bölümlerde bile bir süre yiyorlar kendilerince.
Gereksiz uzatılan sahneler olduğunu kast ettim. Genelde resim gösteriyorlar ama gif yapmışlardı bu bölüm.Bir süre yiyorlar derken?
Çok dikkat etmemiştim ben, sen deyince farkettim. Sonuçta Toei bu, bu kadarını maruz görmek lazımGereksiz uzatılan sahneler olduğunu kast ettim. Genelde resim gösteriyorlar ama gif yapmışlardı bu bölüm.
Onun cevabını Toei birkaç bölüm önce vermişti (bkz. 851. bölüm gelecek bölüm tanıtımı). Bunun tartışılması Rayleigh’in sonraki bölümlerde söyleyeceği “en güçlüler arasında ile” başlayan cümlesine hakaret olur. Bölüme gelirsek eskilere göre güzeldi. Son iki bölümdür özeniyorlar gibi.Youtube'a bölümden bazı sahneler yüklenmiş. Yorumlarda deli gibi Kata mı Dof mu tartışması dönüyor.
Ya zamanında korsanfanda da bu tarz tartışmalar vardı. Animeciler de o tartışmalara başlamışlar. İlginç geldi nedense. Bana göre karşılaştırılmaları bile saçma ama demek ki Dof insanlarda o izlenimi uyandırabilmiş.Onun cevabını Toei birkaç bölüm önce vermişti (bkz. 851. bölüm gelecek bölüm tanıtımı). Bunun tartışılması Rayleigh’in sonraki bölümlerde söyleyeceği “en güçlüler arasında ile” başlayan cümlesine hakaret olur. Bölüme gelirsek eskilere göre güzeldi. Son iki bölümdür özeniyorlar gibi.