Adam haklı beyler dağılın. Onu indiren kişi teach olmalıŞöyle olabilir, Luffy ve diğerleri düğün karışıklığı sebebiyle adadan istediklerini alıp kaçarlar. Mom diğerleri ile uğraşıyordur bu arada
Sonra arc arası geçişte gazete de BigMom'un alt edildiği öğrenilir.
Tabi pek çok korsanda BigMom tarafından öldürülmüş olur.
Magellan olayı gibi işte.
Yalnız sıkıntı şu. Editöre göre arc 10 bölüme bitecek. Hani BM'ın bir şeyini görmeden böyle güme gitmesi de saçma olur gibi geliyor bana.Şöyle olabilir, Luffy ve diğerleri düğün karışıklığı sebebiyle adadan istediklerini alıp kaçarlar. Mom diğerleri ile uğraşıyordur bu arada
Sonra arc arası geçişte gazete de BigMom'un alt edildiği öğrenilir.
Tabi pek çok korsanda BigMom tarafından öldürülmüş olur.
Magellan olayı gibi işte.
Tek merak ettiğim bir şey var. BM inmediği zaman ne yapacaksın? Evini arabasını satarak tüm parasını bir bahse yaptırmış ve bu sebeple de insanlığını yitirmiş biri gibi gözü dönmüş bir şekilde yorum yapmışsın valla. En azından dışarıya yansıttığını tek şey bu. Biraz sakin rica ediyorum.Neresi belli bir şey. Hedefi değişmiş diyorsun bir de. Manganın çizeri babanmış gibi. O zaman Teachı de indirmeyecek luffy? Dövecekti onu 400 500 bölüm önce. Hedefi değişmiş midir? Bigmom a pastasını koydu hem de 2 defa. Bir gün kicina tekmeyi basacam dedi daha birkaç bölüm once. Istersen gel şimdi dövüşelim dedi. Luffynin dediğini belge gösteriyorsun bana o zaman beklediğin şey ne?
Luffy burdan kaçacak gidip kaidoyu indirip sonra tekrar dönüp BM ı mı indirecek? İşini bir gün bitireceğim demesini boyle mi yorumluyorsun?
Yani 100 bölüm once de demiş 10 bölüm öncede.
Bize saf diyorsun kusura bakma ama saftiriğin onde gidenisin. Arc arc gidip yonkouları indirecek bana göre. 2 si kesin zaten kaido ile teach. E şuan önünde de BM var. Kaidoyu indirecem diyor inanıyorsun da BMyi indirecem dediğine niye inanmıyorsun.
Adam sanjiye arc yapmak için 18 19 sene beklemiş sanjiyi alıp kacacak diyorsunuz. BMyi adasıyla birlikte yerle bir edecek.
Ki zaten BM inecek mi inmeyecek mi tartışması cok saçma. Seni veya bir başkasını ikna etmenin bi amacı yok ben iner diyorum sen inmez diyorsun görücez bunu zaten. Belki 10 bölüm sonra belki 100 bölüm sonra.
Seriyi bırakırBM inmediği zaman ne yapacaksın?
Bu nerede söylendi? Link var mı? Uzun zamandır takip edemiyorum da..Yalnız sıkıntı şu. Editöre göre arc 10 bölüme bitecek. Hani BM'ın bir şeyini görmeden böyle güme gitmesi de saçma olur gibi geliyor bana.
Kadının ne gücünü görebileceğiz, ne de doğru düzgün islenmeden gazeteden haberini alacağız.
En tahmin edilemez arc ya valla. :/
Bugünkü twitcasting canlı yayınında Editör Sugita ile yapılan röportaj hakkında konuşulmuş. Editör Sugita'ya göre:Bu nerede söylendi? Link var mı? Uzun zamandır takip edemiyorum da..
Ne alakası var ? inmezse inmez. O inmez diyor ben iner diyorum ve bunu tartışıyoruz. Gözü dönmüş bir şekilde yorum yaptığım falanda yok. Arkadaş iner diyenleri saf buluyormuş cevap vermeyeyim mi yani ? Çok gereksiz ve yersiz bir tespitte bulundun.Tek merak ettiğim bir şey var. BM inmediği zaman ne yapacaksın? Evini arabasını satarak tüm parasını bir bahse yaptırmış ve bu sebeple de insanlığını yitirmiş biri gibi gözü dönmüş bir şekilde yorum yapmışsın valla. En azından dışarıya yansıttığını tek şey bu. Biraz sakin rica ediyorum.