+141534415412125121Kusura bakmayın da eğer bu arc'ın kısa süreceğini bilmiyor olsaydık ''Big Mom Düşer'' diyenlerin sayısı birkaç kat artardı. Hatta ve hatta forumdaki üyelerin çabuk gaza geldiklerini gerçeğini de işin içine katarsak ''Big Mom Düşmez.'' diyenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi. Big Mom düşmez diyenlerin yarısından fazası : ''Abi Dof'a bile 100 bölüm harcadılar. Bu kadın bu sürede hayatta düşmez ya.'' diyen tayfa çünkü. Ha bence de Big Mom düşmeyecek. Bombanın da etkisiyle tüm partiyi bozup kaçacaklar. Orası ayrı.
Bir de yine kusura bakmayın da Bege biraz daha boylu poslu, yakışıklı bir adam olsaydı Bege fanları her tarafı işgal edecekti. Çok şekilcisiniz. Bege 15 bölüm sonra şov yapsa Bege'yi ezen tayfa'nın Bege fanı olacağına eminim de oraya girmiyorum.
Son olarak ben de kapaktaki kadını Robin sanmıştım. Cidden tüm kadınlar aynı seride.
Ek olarak anlattığın sebeplerden düşmez dedim. Özellikle yeni yılın Wano arc olması sebebiyle yoksa düşmesi için tüm bağlamlar açık.
Ona bakarsanız bu bölüm Luffy hiç beklenmeyen tepkiler verdi önce Begeye kininden bahsetti sonra Jinbe ittifak olalım diyince tamam diyiverdi. Hiç onun vereceği tepkiler değil. Kötü olduğunu düşündüğü ve bildiği adamlar açısından. Ayrıca Mom'a da seni indireceğim dedi. Kitap hapisenesindeyken. Birgün kıçını tekmeleyeceğim ama şuan sanjiyi geri almak için burdayım falan dedi. Sonra gel bura savaşalım falan da dedi. Daha sonra Lola muhabbeti geçince giderini yapmıştı Mom'a Luffy. Sadece diğerlerinde ki gibi hedefini bştan belirtmedi indircem falan diye. Ben hala düşmez diyorum tek sebebim arcın kısa sürecek olması. Ayrıca Oda planları genelde son anda suya düşüren bir insan genelde plot-twist peşinde. En son Raizo'da yada Puddingte yaptığı gibi. Bu sefer çok açık etti planları herşeyi Mom'un aleyhine gösterdi. Vardır bir bildiği diyorum o yüzden. Adada Mom'u indirmeye yetecek güç bence de yok. Ama indirmek istedi mi bir şekilde indirir bunu sizde biliyonuz. Hali hazırda Cracker örneği bile varken.