1 km öteden Reiju'yu nasıl kurtaracak? Sözde rosa da fabrika yıkıp kaçacaklardı ama bin tane olay oldu? Luffy yumruk yağmuru ile saldırsın da sonra ayna ile kurtaracaklarını da alsınlar, o adadan kim nasıl çıkarıyor? Kadın daha taşa ruh koymuş. Bulutları peşinden yollamaz herhalde dozer gibi geçer. En fazla Bege baya büyük toplarla anlaşmıştır, Mom'ı onlar tutar ve hatta indirir ya da Mom yıkılmasa da başkası gelip fişini çeker. Luffy ve ekibi başka türlü çıkamaz.Düğünü duman etmek ayrı Bigmom'ı indireceğim demek ayrı. Ortalığı karıştırıp pastayı da duman ettin mi al sana düğünün başına yıkılması işte. :/
Sorun Luffy'nin ne düşündüğü değil. Mangaka Luffy'ye bu işi yaptıracak olsaydı gerekli sözleri söyletirdi zaten. Aklında başka şeyler olduğu için söyletmiyor. Luffy kuyruğunu kıstırıp kaçacak demek değil elbette bu. Nasıl olacak bilmiyorum ama o adadan gittiklerinde kimse "Kaçtılar." demeyecek.
Benim tanıdığım Luffy laf atılırsa kaçmaz gibi geliyor. Hem de bu kadar basit senaryo olursa bana yonkou demeyin, gram ağırlığı kalmaz gözümde, bilgi diye konuşan bir yonkou olmasa bir de neyse diyeceğim ama çok saçmaladı bu arc.
O pastayı Luffy yıksın sonra kaçsın, daha bir şey demiyorum.