Peki 7 yenilgisinin ne zaman aldıgın biliyormusun yada 7 yenilgisinide Roger ve WB tarafından aldıysa veya Kaido vs Big Mom ve Tüm Totta land(4 komutan) olduysa sonuçta adam ölmüyor ??? Kaido ODA'nın açıklaması ile Dünya'nın en güçlü yaratığı
Peki 7 yenilgisinin ne zaman aldıgın biliyormusun yada 7 yenilgisinide Roger ve WB tarafından aldıysa veya Kaido vs Big Mom ve Tüm Totta land(4 komutan) olduysa sonuçta adam ölmüyor ??? Kaido ODA'nın açıklaması ile Dünya'nın en güçlü yaratığı
Neyse fazla uzatmıyacağım
Yanlış anlamışsın, insanlık hali olabilir, en güçlü insan değil yaratık diyor. Dediğine göre Roger ve WB'den de güçlü oluyor, güzel mantık...Neyse fazla uzatmıyacağım"Tüm Canlıların arasında En güçlü Yaratık" dediğine göre Big Mom Kaido'dan güçlü olmuş oluyor aynen ben yanlış anlamışım pardon.
Canlılar arasında ne demek henüz ölmemiş olan ? Bu ünvanı bize ne zaman veriyor WB ve Roger ölüyken. Güzel mantıkYanlış anlamışsın, insanlık hali olabilir, en güçlü insan değil yaratık diyor. Dediğine göre Roger ve WB'den de güçlü oluyor, güzel mantık...
Kid öyle bir şey dememişti dostum. O sözü Kid'e söyleyen Kaido idi. Kid hırs yaptı muhtemelen. Wano'da onu da görürüz.Bencede Bm düşmez sonuçda 4 imparatordan biri ve 4 imparatorun güçlerini 3 aşağı 5 yukarı denk sayarsak wbyi zaten marineford'da görmüştük adam tek başına adayı yok etti kaidoyu daha görmedik ama kid biz şuana kadar korsancılık oynuyoruz demişti önceki bölümlerde ki kidde 2 yıl önce hemen hemen law a denk bi adamdı 2 yıl sonra o da luffy civarı bi güçte olmuştur ve bu haldeyken kaido onları ve müttfiklerini patates etti adam hayattan soğudu alamaz bence çark çevirme işi mantıklı geliyo
Acele yazdım anlayamazsanız kb düzenleyemedim