Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 854 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ha şimdide Bobbin çöp oldu :(
hep böyle oluyor, hep birileri çöp.
yarın bölüm çıkınca çöpçüler burda olur umarım.

olay; la bebe o yemek senin değil, de git şurdan aç deyip tepmik sallamış
reis ama olayın geldiği noktaya bak

big moma hiç değinmeyecem. olmuyor yani fikirler değişmiyor bende dahil.
neyse bu arc bitse de kurtulsak
ahanda yazıyom; kaido içinde bu muymuş en güçlü yaratık ve Tayfası denmezse :D

beyazsakal çöp
big mom çöp
karasakal korkak akainu gördü kaçtı o da çöp

3 gitti 2'si kaldı :/

E.oda bildigin dof gibi, yine linline oynuyor. Tum hersey her zmanki gibi kaderin ruzgarida dahil luffyden yana donuyor yavas yavas =) ins iddaayi kaybetmeyiz =)

reiju_vinsmoke

Bence de BM düşmez, sonuçta 4 imparatordan biri ve 4 imparatorun güçlerini 3 aşağı 5 yukarı denk sayarsak WB'yi zaten Marineford'da görmüştük. Adam tek başına adayı yok etti. Kaido'yu daha görmedik ama Kid biz şuana kadar korsancılık oynuyoruz demişti önceki bölümlerde ki Kid'de 2 yıl önce hemen hemen Law'a denk bir adamdı. 2 yıl sonra o da Luffy civarı bir güçte olmuştur ve bu haldeyken Kaido onları ve müttfiklerini patates etti, adam hayattan soğudu. Alamaz bence çark çevirme işi mantıklı geliyo.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bencede Bm düşmez sonuçda 4 imparatordan biri ve 4 imparatorun güçlerini 3 aşağı 5 yukarı denk sayarsak wbyi zaten marineford'da görmüştük adam tek başına adayı yok etti kaidoyu daha görmedik ama kid biz şuana kadar korsancılık oynuyoruz demişti önceki bölümlerde ki kidde 2 yıl önce hemen hemen law a denk bi adamdı 2 yıl sonra o da luffy civarı bi güçte olmuştur ve bu haldeyken kaido onları ve müttfiklerini patates etti adam hayattan soğudu alamaz bence çark çevirme işi mantıklı geliyo

Acele yazdım anlayamazsanız kb düzenleyemedim :(
Kid öyle bir şey dememişti dostum. O sözü Kid'e söyleyen Kaido idi. Kid hırs yaptı muhtemelen. Wano'da onu da görürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık