Tam Luffy'lik hareket olur ve baya sağlam olur.Nedense Luffy'nin herkes için o çarkı oynayacağını düşünüyorum.
Bobbin'den benimde beklentim vardı, bakalım sayıyı okuyalım da bi hele, neyin ne olduğu anlaşılır.
Tam Luffy'lik hareket olur ve baya sağlam olur.Nedense Luffy'nin herkes için o çarkı oynayacağını düşünüyorum.
Dof'la karıştırdın galiba. :/ Biraz handiyle mandiyle olacak iş değil bu. Tüm ada falan da olmaz. Öyle bir kavga çizmez Oda.Çapı yeter demedim ki. Ana'ya biraz handikap verelim yeter, gerisini tüm ada ve luffy halleder. Fan değilim objektif mangayı yorumluyorum ve gönlüm Ana'nın düşmesinden yana, bence düşmeli.
Ben yazacaktım aynısı, tamamen katılıyorum sana o ada da şuanda BM'yi indirecek ne tayfa var ne adam var dressrosada bile bir ton adam vardı. Burada sadece yarım bir tayfa ve 2 tane mink var. Onlarda yetmez zaten yonko için. İnşallah, ama o Kaido en güçlü tabiki yener diyen olmaz.Big Mom ı indirecek güç adanın neresinde saklanıyor acaba ? Ben mi kaçırdım o güçlü adamları.Kid ve müttefikleri tek yonkouya yenilmiş iken,adadaki kişilerin Yonkou indirmesinin imkanı yok.Kid ve muttefikleri,adadakilerden daha güçlüdür muhtemelen.
Yahu bu çocuk buradan kaçıp 3 gün sonra Kaido'nun karşısına dikilmeyecek mi? Zaman atlaması olmayacaksa, bence keşke olsa ama orası ayrı, minklerin yanında 3 ay sonra deyip buralara gelseydiler maalesef olmadı. Luffy ilk yola çıktığı gibi bam bam gidecek işte. Lucci'den ayar yiyen adam 2 günde aslan olmuştu. Luffy önce kime yenilip 6 ay antrenman yapıp geri gelmiş.Dof'la karıştırdın galiba. :/ Biraz handiyle mandiyle olacak iş değil bu. Tüm ada falan da olmaz. Öyle bir kavga çizmez Oda.
@Alpamis
Yok dostum, daha değil. En sağlamından bir p-up lazım bunun için.
Roger da alıp gitti dedi ki Luffy'nin gitmesine yol yapmış oldu.Yahu bu çocuk buradan kaçıp 3 gün sonra Kaido'nun karşısına dikilmeyecek mi? Zaman atlaması olmayacaksa, bence keşke olsa ama orası ayrı, minklerin yanında 3 ay sonra deyip buralara gelseydiler maalesef olmadı. Luffy ilk yola çıktığı gibi bam bam gidecek işte. Lucci'den ayar yiyen adam 2 günde aslan olmuştu. Luffy önce kime yenilip 6 ay antrenman yapıp geri gelmiş.
En temiz yonkou inişi handikaplı olanıdır. Birisi Ana'nın ruhunu mu yok eder, zehirli pasta mı yedirir ne yaparsa artık güçten düşsün yeter. Kaido indiğinde bile Luffy teke tekte Ana'dan zayıf olabilir, bence böyle daha güzel olur.
Yonkou inmesin tamam sonra ne olacak, ne istiyorsunuz? Sırf Roger'a tekrar atıfta bulunmak için bile bence Mom düşecek. Kadını 30 senede 2 kişi hüsrana uğratmış olacak 1 tanesi eski kral diğer yeni kral olacak.