Bunu yavaş yavaş göreceğiz. Ama kimin ne kadar güçlü olduğundan haberdar değildirler bu adamlar bence. O yüzden kimin kimi hedeflediği üzerinden güçlerini yorumlayamayız bence.
Ama senin dediğin mantıklı olan. Bu kadar kolay düşecekse bir Yonkou şu ana kadarda tutunamazdı. Ama burda Yonkou'ların hedefleride önemli. O yüzden bekleyip görmek lazım.
Ben de Shanks'ın bu huyunu anlamıyorum işte. Ne tuhaf iş. BM'nin organizasyona bak, bir de Mihawk'ın ziyaret ettiği Shanks'ın haline bak.En başta Mom hedeflemiş olabilirler.Ancak ulaşması çok zor.Ulaşana kadar zaten mecalleri kalmaz.En temizi Shanks işte hedef almaları hem o yüzden hem de Kid'in meyve yüzünden bence.Ace hemen buluyor adamı bulması da zor değil.Shanks herkese kapım açık ifadesini alırım diye bakıyor olaya.
Ayyaş adam korumayla organizasyonla uğraşır mı sence. Şaka bir yana adam kendine çok güveniyor.Kaido en güçlü olsa bile Mom ona yenilir ama Shanks yenilmez gibi.Öyle bir imajı var.Sanki Wb gidince meydan ona kalmış gibiydi.Tabii Kaido ölümsüz olmasaydı.Teach daha zamanı var diyorsa adamın sağı solu belli değildir.Ben de Shanks'ın bu huyunu anlamıyorum işte. Ne tuhaf iş. BM'nin organizasyona bak, bir de Mihawk'ın ziyaret ettiği Shanks'ın haline bak.
Kid-sama gelecekBig Mom'ı Kim indirir diye konu mu açsak acaba, inecek çünkü o kadın.
O kadar rahat ki ister istemez bir şey bekliyor insan.Ayyaş adam korumayla organizasyonla uğraşır mı sence. Şaka bir yana adam kendine çok güveniyor.Kaido en güçlü olsa bile Mom ona yenilir ama Shanks yenilmez gibi.Öyle bir imajı var.Sanki Wb gidince meydan ona kalmış gibiydi.Tabii Kaido ölümsüz olmasaydı.Teach daha zamanı var diyorsa adamın sağı solu belli değildir.
Bence o biraz yazarın tutumu , şöyle ki seri o zaman için uçuk güçler barındırmadığı için öyle aylak bir korsan grubu çizdi.Ben de Shanks'ın bu huyunu anlamıyorum işte. Ne tuhaf iş. BM'nin organizasyona bak, bir de Mihawk'ın ziyaret ettiği Shanks'ın haline bak.
Bu işi iyi kotarması lazım. Ama bireysel çok güçlü çıkacaklar bence.Bence o biraz yazarın tutumu , şöyle ki seri o zaman için uçuk güçler barındırmadığı için öyle aylak bir korsan grubu çizdi.
Şu an seri çok ilerledi , haliyle güçlü adamlar göstermeyi zorunlu görüyor. Artık her ayak takimi güçlü lanse edilir.
O zaman da Shanks sağlam müttefik toplasaydı eğer kk olurdu denecek.Bu işi iyi kotarması lazım. Ama bireysel çok güçlü çıkacaklar bence.