bu adam bizi mi deniyor napıyor anlamadım kiBölüm güzeldi ama malum sebepten dolayı canım sıkıldı.
Yapar mı yapar. :S "Jump falan o kadar ara verdi daha ne istiyorsun be adam?!!" desem de Oda'ya muhtacız. Umarım ileride daha kötüsü olmaz.bu adam bizi mi deniyor napıyor anlamadım ki
yoksa ileriye ışık mı tutuyor, bakın bundan 5-10 yıl sonra sistem böyle olacak diye :/
zaten çok büyük olasılıkla; 3 hafta da 1 mola veren adam bundan 5 yıl sonra 2 hafta 1 mola verecektir, ahanda buraya yazıyom
Jump'ın arasıyla alakası yok. Oda 7 bölümdür kişisel ara vermiyor. Her sene bu şekilde oluyor. Biz bölümleri erken okuduğumuz için sıkıntı oluyor. Ayrıca daha öncede belirttim arayı Jump belirliyor Oda değil.Yapar mı yapar. :S "Jump falan o kadar ara verdi daha ne istiyorsun be adam?!!" desem de Oda'ya muhtacız. Umarım ileride daha kötüsü olmaz.
Son aralarda dergi çıkmadı diye biliyorum. Yılbaşı falan da vardı. Ondan dolayı öyle söyledim. Jump ise keyfinden değil Oda için veriyor arayı yanlış bilmiyorsam.Jump'ın arasıyla alakası yok. Oda 7 bölümdür kişisel ara vermiyor. Her sene bu şekilde oluyor. Biz bölümleri erken okuduğumuz için sıkıntı oluyor. Ayrıca daha öncede belirttim arayı Jump belirliyor Oda değil.
Kadın olduğundan olabilir. Sonuçta kadınlar daha duygusaldır ve bu durumun yüzdeyüz önüne geçememiş olabilirler. Bir de annesinin kullandığı ilaçlar az da olsa kendisinde de işe yaramış olabilir.Fiyasko yerine Başarısızlık daha doğru bir çeviri olurdu. Bence tabii.
Jinbe'de bariz bir ihanete isyan diyerek geçiştiriyor, alem adammış... Reiju anlatıyor anlatıyor, kendisi nasıl duygusal bir şekilde doğmuş ondan bahsetmiyor. Bir tek Sanji diyor, kendisi ne alemde onu da bir öğrenseydik.