Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 851 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşit bir vs olsa yine yakalanırdi be Adil yapma etme. Kraker paketleyecekti işte, yardım geldi. 1 vs 1 idi bu nihayetinde. :(

bir tarafta KK olan adamın sağ kolu biz hiç yakalanmadık diyor. Diģer tarafya ben KK olacak adamım diyen adam her arcta paket oluyor. :(
Yakalansa bile Yonkou tarafından yakalanırdı. Ötesi olacağını sanmam. Hem Crackeri nasıl yendiği önemli inkar etmiyorum. Nami olmasa ne olacağını kestiremiyorum. Muaallak. Yenebilir veya yeniledebilirdi. O yüzden o kısımdan bahsetmiyoruz.

Sonrası için konuştuğumuzda Luffy, güçsüz olduğu için yakalanmadı. İnadı ve yorgun, hırpalanması yüzünden yakalandı. Bu da Luffy'i küçük düşürmez. Bilakis benim gözümde daha da değerli kılar. Hele ki bu bölümde Sanjinin o halini gördükten sonra Luffy'e iyice hak verdim. Tayfadakilerin birbirinden başka güvenebileceği pek kimse yok. Mecburen ölümüne de olsa birbiri için elinden geleni yapmalılar. Jinbei de tayfadan saydığımızdan dolayı Luffy'i kurtarmasını yadırgamam. Olması gereken budur.

Bu çalışmaların bir bağlayıcılığı var mı? yoksa fanart mı acaba?

Şayet bir bağlayıcılığı var ise Sanji eldiven kullanmaya başlamış yoksa da sağlık olsun :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık