İstermisin hapisanedekide sahte luffy çıksın .Gerçek luffy hala orda sanjiyi bekliyo olmasınE.oda bu kopya cart curttan iyi ekmek çıkardı kendine.
Bu 3 oldu. Yine o Carrot değil kopya deyip çıktı.
İşinde tadı kaçtı.
Bir Yonkou Wb ile savaşmak için koca denizciler seferber oldu. Ki adam hastaydi bide. Big Mom'ın da ondan aşağı kalır yanı yoktur. Hasta filanda değil. Adada Yonkou'ya güç açısından yakın müttefik dahi yok. Elde bu kadar eksi varken nasıl yenecekler. Arti olarak bide kadinin mekaninda kapişacaklar. Tek tek saldirsalar gene katlayip koyar hepsiniLuffy'nin bir adaya gidip de yıldız olmadığı bir arc söyleyin bana. Bu Mom madem başkasından düşecekti, niye gösterildi. Wano'da düştü haberini okurduk. İlk yonkouyu da başkası düşürmüş olurdu. Sanji ve geçmişi için yapıldıysa keşke yapılmasaydı. Oda bu arcı hızlı geçerse gerçekten Zoro fanı derim. Sırf Zoro'dan uzak kalamıyor diye mi erken bitiriyor? Dur hazır Kaido'yu işlemeden önce Mom'ı da tanıtayım dediyse bile, bu Mom'ın değeri Dof'un 10 da 1'i bile etmiyor mu da böyle geçiştirecek?
Ben etçil bir adamım, yumurta sevmem, Luffy de sevmez. Mom her türlü düşecek. Luffy teke tekte bile alabilir.
Harbi bu kopyaların bilici oluyor muydu? Pedro bana kızacak falan demişti, anılara sahip olmasa böyle söylemezdi.E.oda bu kopya cart curttan iyi ekmek çıkardı kendine.
Bu 3 oldu. Yine o Carrot değil kopya deyip çıktı.
İşinde tadı kaçtı.
Kadının kaç sağlam komutanı kaldı. Koca Dofy düştü la, onu kabul ediyorsun da buna mı inanmıyorsun? Jinbei ve ordusu, Lola'nın babası ve onun gibi bir köşeye fırlatılmış bir sürü insan çıkar. Bege kilit noktaları patlatır. Urugoe bir bakmışsın çıkmış gelmiş. Germa ordusu çöplere saldırır. Dışarıdan gelen bilinmeyen büyük bir güç de geri kalanı dengelerse Mom tek kalır.Bir Yonkou Wb ile savaşmak için koca denizciler seferber oldu. Ki adam hastaydi bide. Big Mom'ın da ondan aşağı kalır yanı yoktur. Hasta filanda değil. Adada Yonkou'ya güç açısından yakın müttefik dahi yok. Elde bu kadar eksi varken nasıl yenecekler. Arti olarak bide kadinin mekaninda kapişacaklar. Tek tek saldirsalar gene katlayip koyar hepsini