Bu aralar yakinen takip edemiyorum seriyi. Bir tane daha hatun vardı sanki Mom tarafında. Onu da yesin. Salsın zehrini duman etsin ortalığı.Peynir adam bizim Reiju Chwan'a hafif gelir
Bu arada Ceasar'ın da bizim yanımızda yer alacağını unutmayalım. Mom'un verdiği süre dolmak üzere ve Ceasar başarılı olamayacak.
Aslında var ya her şey kolay da mangakaya güvenemiyorum. Yoksa deli gibi güç var adada.
Vinsmoke ailesinin tamamı bizim tarafımızda olmasa bile Judge kendi çıkarları doğrultusunda Mom'a ihanet edebilir. Bence Sanji hariç tüm çocukları komutanları indirebilir. Hadi kendisi de dahil olsun dövüşe.
Geriye balık adamlar var. Başlarında Jinbei gibi bir adam var. Önemli bir güç gibi görünmese de mangakanın adaya bilerek getirdiği iki isim var. Nami ve Brook. Bunlar direkt anti konumunda. Namı Zeus ve Prometheus'u etkisiz hale getirir. Mom'un ordusu ruh gücüyle ayakta duruyorsa bu orduyu Brook bile büyük ölçüde ekarte edebilir.
Geriye Jinbei, Ceasar, Sanji ve Luffy kalıyor. Doğru senaryo ve ayarlamayla Mom düşmesi çok olası.
Hatta Brook ve Ceasar yer değiştirebilir. Ceasar'ın Minkler üzerinde kullanılan kitle imha silahı Mom'un ordusu üzerinde kullanılabilir ki komutanlar hariç herkes nalları diker. Brook da Mom dönüşüne dahil olarak bir ölçüde de olsa Mom'u counter'lar. Birçok olasılık var yani.
Daha bunların içine ne kitaptan çıkabilecek müttefikleri ekledim ne Bege'nin hain planını ekledim (ki adam tek başına bir ordu) ne Germa ordusunu ekledim ne boştaki Carrot ve Chopper'ı ekledim..
Tüm bunları Mom'un karşısına koy, Mama ters takla bile atar